Çankırılı gazilere Ilgaz Tabiat Parkı'nda piknik

Güncelleme Tarihi:

Çankırılı gazilere Ilgaz Tabiat Parkında piknik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 16:40

Çankırılı gazilere Ilgaz Tabiat Parkı'nda piknik

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/ILGAZ(Çankırı), (DHA)- ÇANKIRI Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından Ilgaz Kadın Çayırı Tabiat Parkı'nda şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler ve yakınları için piknik programı düzenlendi.
Piknik alanında şehit ve gazi ailelerinin, çocuklarına ve torunlarına yönelik olarak Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü personelleri tarafından çeşitli oyunlar ve yarışmalar düzenlenerek şehit ve gazi çocuklarının eğlenceli vakit geçirmesi sağlandı. Program, Protokol Üyeleri, Şehit Yakınları, Gaziler ve Muharip Gaziler için özel hazırlanmış Jenga oyununun oynanmasıyla devam etti. Oyundan sonra fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.
Yüksel Teke, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Hasan Tahsin Yıldırım ve çalışan personellere teşekkürleri ifa ederek,öBizler şehit aileleri derneği olarak şehitlerimizin emaneti çocuklar eşler anne babalar kahraman gaziler için ne yapsak azdır. Şehit aileleri çocukları ve eşleri hepsi yanımızda. Onurlular gururlular dimdik ayaktalar.  Her zaman devletini milletinin yanındalarödedi.
Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik, bu hoş günü güzelleştiren şehit yakınlarına, gazilere ve muharip gazilere ve bu günü organize eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teşekkür etti.
Ilgaz Tabiat Parkı'ndaki etkinliğe; 350 şehit yakını ve gazi ailesi yanı sıra, Çankırı Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Ak Parti Çankırı Milletvekilleri Hüseyin Filiz, Emin Akbaşoğlu, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke,  Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve şehit yakınları, gaziler ve muharip gaziler katıldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!