Çankırı'da Yaz Spor Okulları başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda Yaz Spor Okulları başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 16:36

Çankırı'da Yaz Spor Okulları başlıyor

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce faaliyete geçecek Yaz Spor Okulları her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğa spor yapma imkanı sunacak. 'Farkındalığınızın Farkındayız ve Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın' sloganları ile düzenlenecek olan Yaz Spor okulları 29 Haziran 2017 tarihinde saat: 16.00'da açılış töreni ile başlayacak. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün okulların tatil olması ile birlikte çocukların spora teşvik edilmesi amacıyla düzenlediği yaz Spor Okulları, Jimnastikten kort Tenisine kadar 16 farklı Spor dalları ile Hizmet verecek. Ayrıca Özel Sporcular için Farkındalığınızın Farkındayız Sloganları kapsamında, Bedensel Engelliler, Görme Engelliler, İşitme Engelliler ve Özel Sporculara voleybol, Basketbol, Atletizm gibi branşlarda spor yapma imkanı sunulacak. Çankırılı Öğrencilerin bütün bir yıl sabırsızlıkla beklediği Yaz Spor Okullarına 5-18 yaş arası öğrenciler başvuru yapabilecek. Başvurular ücretsiz olup Kayıtlar dönem boyu devam edecek. Kayıtlarda öğrencilerin bir adet fotoğraf ve kayıt formu doldurmaları yeterli olacak.  
Yaz Spor Okulları Başvuruları başlamış olup Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde ve Yunus Avm içerisinde oluşturulan Stantlarda yapılabilecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci,ö Öğrenciler Spora doyacaklar, çeşitli spor dalları ile kendilerini geliştirip iyi bir geleceğe kendilerini hazırlayacaklar. Öğrenciler fiziksel Gelişimin yanı sıra birçok farklı etlkinlikler ile kendilerini Sosyal ve Kültürel açıdan donanımlı hale getirecekler" dedi. 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!