Çankırı'da Gençler, Yıldızlar, Küçükler kız-erkek Bocce heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Çankırıda Gençler, Yıldızlar, Küçükler kız-erkek Bocce heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2017 16:20

Çankırı'da Gençler, Yıldızlar, Küçükler kız-erkek Bocce heyecanı

Haberin Devamı

ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI'da okul sporları faaliyet programında yer alan Okullar arası Gençler, Yıldızlar, Küçükler kız-erkek Bocce İl Birinciliği müsabakaları Atatürk Ortaokulu bahçesinde gerçekleştirildi. Genç kızlarda birinciliği Şehit Erdem Öztürk Anadolu Lisesi alırken, ikinciliği Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Çankırı Lisesi, dördüncülüğü Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi aldı.
DERECEYE GİREN OKULLAR
Gençler Kategorisinde erkeklerde birinciliği Şehit Hasan Gülhan Cumhuriyet Anadolu Lisesi, ikinciliği Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncülüğü Tarım Meslek Lisesi, dördüncülüğü Şehit Medet Ekizceli Çok Programlı Anadolu Lisesi aldı. Yıldız Kızlar kategorisinde birinciliği Şabanözü Şehit Murat Somuncu Ortaokulu, ikinciliği Karatekin Ortaokulu, üçüncülüğü Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu aldı. Yıldız erkeklerde ise birincilik Kızılırmak Ortaokulu'nun olurken, ikincilik Karatekin Ortaokulu, üçüncülük Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu, dördüncülük Şabanözü Şehit Murat Somumcu Ortaokulu'nun oldu. Küçük Kızlar kategorisinde birinciliği Atatürk Ortaokulu, ikinciliği Karatekin Ortaokulu, üçüncülüğü Güverdiğin Ortaokulu, dördüncülüğü Şehit Murat Somuncu Ortaokulu, beşinciliği Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu aldı. Küçük Erkekler Kategorisinde ise birinciliği Atatürk Ortaokulu, ikinciliği Güverdiğin Ortaokulu, üçüncülüğü Şehit Yahya Coşkuner Ortaokulu, dördüncülüğü Şehit Murat Somuncu Ortaokulu, beşinciliği Karatekin Ortaokulu aldı.
Dereceye giren okulların belirlenmesinin ardından, öğrenciler madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şehit Medet Ekizceli Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Selçuk Çağlar, Beden Eğitimi öğretmenleri İbrahim Doydu, Mesut Gönen, Abdurrahman Çetin, Kemal Pektaş, Burhan Gülmez, Rasim Canpolat ve Sevilcan Yavuz'un elinden aldılar.
Çankırı Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ekrem Gerginci yaptığı açıklamada, "Bocce'nin ülkemizde benimsenen bir spor haline gelmesinden oldukça memnuniyet duyuyoruz, “Paralimpik oyunlarda, Akdeniz oyunlarında, Dünya oyunlarında ve özel oyunlarda yer alan Bocce Olimpiyat oyunlarda da kendisine yer bulabilecek bir spordur. Bunun sonuçlarında Ülkemizinde büyük bir payı olacaktır. Bocce dünyaca ünlü bir spordur. Genç Yaşlı, Kadın Erkek tüm kesimlere hitap eden bu sporu Herkes İçin Spor uygulaması olarakta kabul edebiliriz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!