Çankırı protokolü bayramlaştı

Güncelleme Tarihi:

Çankırı protokolü bayramlaştı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 12:58

Çankırı protokolü bayramlaştı

Haberin Devamı

Ramazan SARICI/ÇANKIRI, (DHA)- ÇANKIRI Valiliği, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kurumahmut, Belediye Başkanı Hüseyin Boz, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hıdır Ayçiçek, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, daire amirleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı

Programda konuşan Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz katılımcıların bayramını kutlayarak, "Ülkemizde oyunları olan dış güçlerin emellerine ulaşmamasını diliyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Hepinizin bayramını kutluyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ise şunları söyledi:

"Kurban Bayramı’nızı tebrik ediyorum. Cenabı Allah ailelerimizle ve sevdiklerimizle nice bayramlara eriştirsin. Bayramlar birlik beraberliğin, dayanışmanın pekiştiği günler olarak, mili kültürümüzde inanç örf ve adetlerimizde yerini almış önemli günler. Bu münasebetle bu dayanışmanın, bu kaynaşmanın her zaman ileride yapılacak bütün işlerin temelini oluşturmasını rabbimden niyaz ediyorum.”

Bayramlaşma programı yapılan ikramın ardından sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!