Çankaya’ya Atatürk Gençlik Merkezi

Güncelleme Tarihi:

Çankaya’ya Atatürk Gençlik Merkezi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2010 00:00

Yol İş Sendikası ile Çankaya Belediyesi arasında imzalanan protokolle, gençlerin yurt ve sosyal aktivite ihtiyaçlarını karşılama amacıyla Çankaya’da “Atatürk Gençlik Merkezi” oluşturulacak.

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, belediye başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, sosyal projelere ağırlık verdiklerini ifade ederek, Yol İş Sendikası ile Atatürk Gençlik Merkezi oluşturacaklarını bildirdi.

Faaliyete geçecek

Sendikanın, Çankaya Willy Brandt Sokak’taki binasının, yapılan protokolle 5 yıllığına Çankaya Belediyesine kiralandığını belirten Tanık, binanın hem yurt hem de gençlik merkezi olarak hizmet vereceğini kaydetti.
Atatürk Gençlik Merkezi’nin yurt birimini bu yıl yaz sonuna doğru yetiştirmeye çalışacaklarını anlatan Tanık, gençlik merkezinin ise gerekli tadilat ve onarımın ardından yaz ortasında faaliyete geçeceğini söyledi.
Tanık, böylece Ankara dışından eğitim ve öğretim amacıyla kente gelen öğrencilerin barınma sorununa katkı sağlayacaklarına işaret ederek, oluşuma katkı sağlayan Yol İş Sendikası Genel Başkanlığına
teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!