Çankaya Evi'nde bir İsviçreli

Güncelleme Tarihi:

Çankaya Evinde bir İsviçreli
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:50

Çankaya Evi'nde bir İsviçreli

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi, Çankaya Evleri renkli kurslarının yanı sıra kurslara katılan renkli kişiliklerle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Çankaya Evlerinin yabancı kursiyerlerinden biri de İsviçre Büyükelçisi Walter Haffner'in eşi Tamar Almagor Haffner. Haffner, biçki dikiş kursuna katılarak hem moda tutkusunu pratiğe döküyor hem de kurs arkadaşlarıyla hoşça vakit geçiriyor.
Çankaya Belediyesi Çankaya Evleri birbirinden farklı kurslarla Çankayalıların beğenisini kazanırken farklı milletlerden kursiyerleriyle de göz dolduruyor. Ankara'da 2013 yılından bu yana İsviçre'nin Ankara Büyükelçiliği görevini yürüten Walter Haffner'in eşi Tamar Almagor Haffner da Çankaya Evi'nin yabancı kursiyerlerinden. Türk modasını yakından takip eden ve biçki dikiş kursuyla 4 ay önce tanışan Tamar Almagor Haffner, azmiyle diğer kursiyerlere de örnek olmaya devam ediyor. En son ülkesinin milli gününde giydiği kağıttan elbise ile dikkatleri üzerine çeken Haffner, el yatkınlığıyla ve yeteneğiyle hiç de yabancılık çekmiyor. Kurs boyunca çok çalışıp kendisine bir etek diktiğini belirten Haffner, eşi ve çocuklarına da kendi kreasyonlarından oluşan kıyafetler dikmek istediğini ifade ediyor.
Kurs eğitmeninin ve kursiyer arkadaşlarının desteğinin kendisine büyük moral kaynağı olduğunu dile getiren Haffner, "Onların sayesinde hiç yabancılık çekmiyorum. Bir yandan güzel kıyafetler dikiyoruz bir yandan da bol bol sohbet ediyoruz. Yan sınıfta müzik kursu var, biz de zaman zaman yan taraftaki müziğe eşlik ediyoruz. Yani burada günlerimiz şenlikli geçiyor" diye konuştu
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!