Çankaya Belediyesi çocukları sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Çankaya Belediyesi çocukları sevindirdi
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 26, 2016 13:48

Çankaya Belediyesi çocukları sevindirdi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Çocuk Kitapları’ndan Bilim Hikayeleri ve Dünya Çocuk Klasikleri Serilerini 250 bin çocuğa armağan eden Çankaya Belediyesi, okumaya teşvik amacıyla çocuklara kitap hediyesini sürdürüyor.
Çankaya Belediyesi çocukları kitapla buluşturmaya devam ediyor. Çankaya’nın kırsal mahallelerine özel ilgi gösteren Belediye, son olarak 7 mahalleyi kapsayan Tarımsal Kalkınma Kooperatifi üyesi 20 aileye toplam 420 küçükbaş hayvan dağıttı. 2012 yılına kadar köy statüsünde olan şu an Çankaya Belediyesi’ne bağlı bulunan mahalleleri sık sık ziyaret eden Belediye birimleri, bu kez Karataş Mahallesi’ndeki Karataş İlkokulu öğrencileriyle buluştu.
Çocukları ders zili arasında ziyaret eden Belediye ekipleri, hem Çankaya Çocuk Kitapları serileri hem de kırtasiye seti hediye etti. Kitaplara sevgiyle sarılan çocuklar da Çankaya Belediyesi’ne teÅŸekkür etti. GeçtiÄŸimiz yaz okul tadilatları kapsamında KarataÅŸ Ä°lkokulu’nu da yenileyen Belediye, bundan sonra da okulun hem fiziksel ihtiyaçlarını hem de kültürel ihtiyaçlarını gidemeye devam edecek.Â
FOTOÄžRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!