Çankaya Belediyesi borçluları yapılandırıyor

Güncelleme Tarihi:

Çankaya Belediyesi borçluları yapılandırıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2016 12:30

Çankaya Belediyesi borçluları yapılandırıyor

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- ÇANKAYA Belediyesi, mükelleflerin borçlarını yapılandırma çalışmalarına başladı. Yasa gereği 31 Ekim'e dek süre verilen yapılandırma çalışmaları, Çankaya Belediyesi'nin Başkanlık ve Çayyolu Hizmet Binalarında yapılıyor.

HANGİ BORÇLAR YAPILANDIRILACAK

Mükellef olan vatandaşların emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan reklam vergisi, işgal harcı, eğlence vergisi, asfalt katılım payı, ecrimisil ve dava konusu olan borçları yasa gereği faizi ve cezaları silinerek, 18 taksite kadar ödenebilecek. İki ayda bir yapılan ödemeler 36 ay sürerken vatandaş mağduriyeti de önlenecek.

YAPILANDIRMA NASIL YAPILACAK

Ankara içinde ikamet eden vatandaşlar, Çankaya Belediye Başkanlığı içerisinde yer alan Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne ya da Çayyolu'nda yer alan Ek Hizmet Binası'na gelerek önce adres ve telefon güncellemesi yaparak ilgili formları dolduracaklar. Vatandaşlar ödeme işlemlerini Çankaya Belediyesi'nin resmi internet sitesinin 'https://ebelediye.cankaya.bel.tr' adresli linkinden yapabilecekleri gibi Halkbank, Denizbank veznelerinden ve Vakıfbank İnternet Bankacılığı uygulamasıyla yapabilecekler.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!