Canım, siz de ayrılmışsınız?

Güncelleme Tarihi:

Canım, siz de ayrılmışsınız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 16:45

Pucca, Demet Şener-İbrahim Kutluay ayrılığını yazdı... Demet Şener, “Benim kocam yapmaz!” dedi, susturdu herkesi. Meğer kadın, evde oturup kanıt topluyormuş! Adamların telefonlarını sürekli kurcalamamız, işyerlerine kamera takmamız şart. Ki boşanma davasında donuna kadar alalım!

Haberin Devamı

Bu aralar, maşallah dediğimizin ömrü üç gün mü sürüyor nedir, ayrılan ayrılana. Acun Ilıcalı- Zeynep Ilıcalı, Johnny Depp-Amber Heard, Angelina Jolie-Brad Pitt derken son bomba: Demet Şener ile İbrahim Kutluay. Üstelik, “Tamam artık bu saatten sonra onlar ayrılmaz” derken! Zaten ilişkilerinin başını yedi düvel biliyor. Şimdi o günleri hatırlatıp, insanları rahatsız etmenin manası yok. Kaç sene geçmiş üstünden. Tarafların hepsi başka yola savrulmuş. Hatta olması gerekenden daha da mutlu olmuş. Her işte bir hayır vardır derler ya, o hesap işte. Ardından, birtakım dedikodular dönmeye başladı. Önce kulaktan kulağa yayıldı bu dedikodular. ‘Orada gördüm’cüler, yok ‘herkes biliyor’cular derken olay patlak verdi bir yerden. 

Evde oturup kanıt topluyormuş

Haberin Devamı

Ama Demet Şener, “Benim kocam yapmaz!” dedi, susturdu herkesi. Ne desinler, koca onun kocası. Aile onun ailesi. Dedikoduları bıçak gibi kesti, attı kadın. Tamam, artık ömürlerinin sonuna kadar yaşar bunlar derken, hooop bir anda Demet Şener “Elimde belgeler var!” diyerek milleti şoke etti! Meğer kadın, evde oturup kanıt topluyormuş!Valla benim bu hikâyeden anladığım iki şey var: Birincisi; bu aralar karma, ilahi adalet, artık adı her neyse çalışmaya başladı. Ancak evren biraz yavaş işliyor olmalı, seneler sonra anca yerine oturdu. O yüzden yıllar öncesinden unutulmaya yüz tutmuş herhangi bir hesabınız varsa bu aralar sorulabilir. İkincisiyse, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Herhangi bir dedikodu, his hatta rüya durumunda bile adamların burunlarından getirmemiz gerekli. Telefonlarını sürekli kurcalamamız, işyerlerine kamera takmamız şart. Ki boşanma davasında donuna kadar alalım! 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!