Canik'te Ercan Eler yeniden başkan

Güncelleme Tarihi:

Canikte Ercan Eler yeniden başkan
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2018 16:34

Canik'te Ercan Eler yeniden başkan

Haberin Devamı

SAMSUN,(DHA) - AK Parti Canik İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi'nde tek aday olan Ercan Eler, yeniden başkan seçildi. 

Canik Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kongrede genel merkez kararıyla mevcut başkan Ercan Eler aday oldu. Tek liste ile gidilen seçimlerin yapıldığı kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Koordinatörü Cumhur Önal, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Atakum, Alaçam, Terme ve Yakakent Belediye Başkanları, partinin il yönetim kurulu üyeleri, İl-İlçe Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile delegeler katıldı. Birlik ve beraberlik havasının estiği kongrede, tek aday olan Ercan Eler, delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden İlçe Başkanı seçildi.

BUNDAN SONRA DA OTURMAYACAĞIZ
Kongrede konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti'nin 150 yıllık bir davanın adı olduğunu belirterek, "İlçe teşkilatımızın tüm kademeleri ile bugüne kadar AK Parti vizyonuna yakışır çalışma içerisinde olduk. Bundan sonra da aynı çalışma içerisinde olacağız. İlçe Başkanı Ercan Eler kardeşim, genel merkezimizin kararıyla yeniden aday gösterilen iki teşkilat başkanından birisi. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da klimalı odalarda oturmayacağız. Hep sokakta olacağız" dedi.

HERKESE BÜYÜK GÖREV DÜŞÜYOR
AK Parti'nin, 2002'den bugüne kadar teşkilatlanmayı her şeyin üstünde tuttuğunu ifade eden Başkan Genç, "Bugün Canik'te birlik, bütünlük ve büyük bir coşkuyla yaptığımız bu kongremiz bizi 2019 seçimlerine taşıyacak. Bu kongreler, AK Parti'nin millet kompozisyonuyla bir araya gelmesinden oluşan güçle gerçekleşiyor. Bu kongreler, 2019 seçimleri sonrasındaki şehrimizi ve ülkemizi şekillendirecek kongrelerdir. Daha önce elde ettiğimiz başarıları daha ileri taşımak için parti yönetiminden kadın kollarına, gençlik kollarına ve diğer görevlilerimize herkese çok büyük iş düşüyor" diye konuştu. 

YERELDE DE KOŞMAK ZORUNDAYIZ
Türkiye'nin bu coğrafyada istikrarının sembolü olmasını çekemeyenlerin olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Böylesine zor bir coğrafyada Türkiye'nin istikrarının güvencesi, istikrarının sigortası olan AK Parti’nin yoluna emin adımlarla devam edebilmesi için hepimize görevler düşüyor. Siyaset okuma sanatıdır. Bizler, bölgemizde, dünyada olup bitenleri iyi okumalıyız ve gerçekleri halkımıza doğru bir şekilde anlatmalıyız. Bundan sonra da memur siyasetçi olmayacağız. Hükümetimiz dünya ölçeğinde çalışmalara imza atarken, bizler de yerel ölçekte koşmak zorundayız" şeklinde konuştu.

MEHMETÇİKLER KÖK SÖKTÜRÜYOR
Türkiye'nin sınırların ve sınırlarının ötesinde çok büyük bir mücadele verdiğinin altını çizen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise, Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatına değindi. Karaaslan, "Allah Mehmetçiklerimizi korusun. Biz onlara 'Mehmetçik' diyoruz. 'Peygamber ocağı' diyoruz.. Ama o Mehmetçikler bugün dünyaya kök söktürüyorlar. O Mehmetçikler ki bugün, terör örgütlerine kaçacak delik aratıyorlar. Allah onların hepsinden razı olsun. Analar cephede olmasa da içlik örerek, dolma sararak askerlerimize destek veriyorlar. Bugün millet olmanın ne demek olduğunu daha iyi idrak ediyoruz" ifadelerini kullandı.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!