Canik ailesi iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Canik ailesi iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 16:59

Canik ailesi iftarda buluştu

Haberin Devamı

Gökhan İÇKİLLİ/SAMSUN, (DHA) - SAMSUN Canik Belediyesi çalışanları ve aileleri düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftarını ekip arkadaşlarıyla birlikte açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yaptığımız çalışmalarla sadece Canik’in değil, Samsun'un ve Türkiye'nin de gelişimine katkıda bulunuyoruz" dedi.
Canik Belediyesi tarafından Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye bünyesinde görev yapan çalışanlar ile aileleri katıldı. İftar yemeği öncesinde masaları tek tek dolaşan ve belediye çalışanları ile ailelerine hayırlı iftarlar dileyen Başkan Genç, büyük bir aile olduklarını belirterek, bu birlikteliğin başarıyı getirdiğini söyledi.

'ŞEHRİMİZİ 2023'E HAZIRLIYORUZ'

İftar sonrası yaptığı konuşmada belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu belirten Başkan Genç, "Çalışmak, millete hizmet etmek ibadetlerin en güzelidir. Bu manada hem dinimiz, hem de şehrimiz ve ülkemiz açısından çok önemli bir iş yapıyoruz. Biz bir ekibiz ve halkımıza yaptığımız tüm hizmetlerde her çalışanımızın emeği var. Amacımız halkımıza hizmet etmek, onları mutlu etmektir. 14 yılda eğitim, kültür, sanat, spor yatırımları başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve ticaret gibi yatırımlarla şehirlerin yarıştığı 21’inci yüzyılda şehrimizi 2023'e hazırlıyoruz" dedi.

'KALKINMA YERELDEN BAŞLAR'

Canik Belediyesi'nin bir marka olduğunu da ifade eden Başkan Genç, "Bu markayı daha yukarı çıkarmak için çalışıyoruz. Kalkınmanın yerelden başladığı günümüzde tüm çalışanlarımızın katkısı şehrimiz ve ülkemiz adına çok önemlidir. Bu manada tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalarla sadece Canik'in değil, Samsun'un ve Türkiye'nin de gelişimine katkıda bulunuyoruz" diye konuştu. Başkan Genç, Filistin'de masum halkı katleden İsrail'i de kınadı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!