Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi?

Güncelleme Tarihi:

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 14:09

Victoria’s Secret’ın sembol meleklerinden biri o: 27 yaşındaki Candice Swanepoel. Dünyanın en güzel kadınlarından olan Güney Afrikalı top modelle, Türkiye seyahatini neden ertelediğinden yaz kapıdayken en kıymetli güzellik sırlarına her şeyi konuştuk: “Şimdiden çalışmaya başlayın, son dakikaya bırakmayın!”

Haberin Devamı

Haziran başında Türkiye’de bir defileye katılacaktınız, vazgeçtiniz. Geçen yıl da bahane göstermeden aynı markanın defilesini ertelemiştiniz. Neden gelmiyorsunuz, Türkiye’ye karşı bir çekinceniz mi var?

-Hiç de değil. Daha önce Türkiye’ye gelmiştim, biliyorsunuz. Türk hayranlarımı da çok seviyorum, yakında yeniden onlarla bir arada olmak için gelmeyi umut ediyorum.

Peki bu ertelemenin sebebi ne? Hamileliğiniz mi, doktorunuz seyahat etmenize engel mi koyuyor?

-Hamileliğim hakkında konuşmak istemiyorum, çünkü bu konular için erken. Sadece Türk hayranlarımı çok sevdiğimi tekrar söylemek isterim. Sizleri özledim.

 

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

 

Haberin Devamı

Bundan altı yıl önce yine İstanbul’da buluşmuştuk, o dönem Victoria’s Secret’ın yeni meleği olarak lanse ediliyordunuz. Şimdi, kariyerinizin zirvesindesiniz. Bu altı yıllık dönemde, yaptığınız en zor şey neydi?

-Aslında sanırım ailemden ayrılmak. Biliyorsunuz Güney Afrikalıyım, ailem de halen orada yaşıyor. Sürekli gidip geliyorum ve onları çok özlüyorum. Nişanlım Brezilyalı, onun ailesi de haliyle Brezilya’da yaşıyor. 17 yaşından beri birlikteyiz, onun ailesi de benim ailem gibi. Haliyle onları da özlüyor ve görmek için Brezilya’ya gitmek zorunda kalıyorum.

 

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Bundan şikâyetçi olduğunuzu sanmam, çünkü yine tanıştığımız güne gidersek “Şu an tek gelecek planım Brezilya’ya gidip yüzmek” demiştiniz...

-Hâlâ da öyle. Brezilya’nın plajlarına aşığım. Kim olmaz ki? Enfes bir yer!

 

'GÜLÜMSÜYORUM AMA KOLAY DEĞİL'

Haberin Devamı

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Victoria’s Secret modelliğine dönelim. Güzel görünmenin dışında melek olmak için ne gerekiyor?

-Tabii ki sağlıklı ve fit görünmek...  Doğal bir güzelliğe sahip olmak. Ve tabii ki özgüven. Melek olmayı bu yüzden seviyorum; oraya çıkıp özgüvenli ve mutlu şekilde yürüyoruz. Tüm kadınlara verebileceğim en önemli tavsiye bu: Mutlu olun, iç huzurunuzu koruyun ve kendinize güvenin. Herkesin kendine özgü bir güzelliği var ve bunu yansıtmak önemli.

 

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Podyumda mı daha rahatsınız yoksa fotoğraf çekimlerinde mi?

-Kesinlikle fotoğraf çekimlerinde... Çünkü kafanızı dağıtacak bin türlü faktör var podyumda yürürken: Yüksek topuklularlasınız, her tarafta kameramanlar, fotoğraf makineleri var, herkes size bakıyor. Sağınızda solunuzda bir sürü nefes kesici model de oluyor. Bir de bu Victoria’s Secret podyumuysa, sırtınızda taşımanız gereken ağır kanatlar var. Gülümsüyorum ama kolay değil. Fotoğraf çekimleri, podyuma kıyasla son derece ‘kapalı devre’. Çevrenizde az kişi oluyor, şartlar daha iyi, yorulunca ara veriyorsunuz filan... Çok daha az baskı oluyor üstümde.

 

Haberin Devamı

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Bu baskılar kimi zaman kötü sonuçlar doğurabiliyor. Geçen yıl Givenchy podyumunda düşmüştünüz. “Herhalde sadece iççamaşırı ile yürümeye alışık” gibi sert yorumlar da yapılmıştı blog’larda. En çok hangi podyumlarda rahat ediyorsunuz?

-Ben bir modelim ve işimin gerektirdiği, kariyerim için uygun olan her işi yaparım. Ama bir seçim şansım olsa tabii ki katalog çekimlerini seçerdim. Hava sıcak oluyor, denizde, kumsalda çekiyorsunuz... Çok daha eğlenceli!

 

İŞİNİ SON DAKİKAYA BIRAKMIYOR

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Akıllardaki soruyu sorayım. Böyle bir fiziğe sahip olmak için ne yapmak lazım? Lütfen ‘genetik’ demeyin...

Haberin Devamı

-Sekiz yıldır New York’ta aynı spor hocasıyla çalışıyorum. Her gün pilates yapıyorum. Üstüne haftada en az üç gün yaptığım ağır bir kardiyo programım var direncimi geliştiren. Bütün yıl sağlıklı besleniyorum zaten. Bunları yapınca zaten ‘fit’ oluyorsunuz. Önemli bir etkinlik olduğunda “Tanrım bu kadar kısa zamanda nasıl iyi görüneceğim” diye panik yapmıyorum haliyle. Sadece spor programımı ve rejimimi biraz artırıyorum. Önemli olan da bu, her daim hazır olmak, son dakikaya bırakmamak!

Ne kadar o ‘biraz’?

-Kardiyo programımı haftada 4-5 kereye çıkarıyorum. Aşırı sağlıklı yiyorum. Cilt bakımımı da daha düzenli yaptırmaya çalışıyorum.

 

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Haberin Devamı

Normalde ne kadarda bir yaptırıyorsunuz ki?

-Ayda bir. “Ay ne var cilt bakımında” demeyin, gerçekten harikalar yaratıyor. Her gün cildinizi temizleyin. Nemlendiriciler ve yağlar da çok önemli. Ben hindistancevizi yağı kullanmayı seviyorum, makyajımı bile onunla temizlerim. Cildimi sürekli nemli tutarım. Boş vaktim olduğunda mutlaka masaj yaptırıyorum. Spordan sonra gerçekten çok iyi geliyor.

 

BAŞKASI OLMA KENDİN OL

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Şu an çantanızda ne var?

-Gülsuyu spreyi, güneş koruyucu krem ve parfümüm Victoria’s Scret Bombshell.

Instagram’da en çok kimleri takip etmeyi seviyorsunuz?

-Tabii ki diğer melekleri!

O enfes doğal dalgalı saçlarınızı elde etmek için ne yapmalıyız?

-Islakken bükün ve çok sıkı olmayan bir topuz yapın. Bırakın kurusun.Açtığınızda dalgalı saçlarınız olacak. Parlaklık için uçlara biraz yağ sürün.

Bu aralar en çok kimi dinliyorsunuz?

-Rihanna’nın son albümü, çıktığı günden beri sürekli onu dinliyorum. Çok ‘cool’ bir kadın ve şarkıları da çok güçlü.

 

Candice Swanepoel Türkiye seyahatini neden erteledi

 

Verebileceğiniz en önemli makyaj sırrı?

-Kendinize yakışan tonları seçin.

Dolabınızın olmazsa olmazları neler?

-Mayo, kaliteli bir güneş gözlüğü ve iyi kesimli bir jean. Bunlarsız yaşayamam.

Kadınlara verebileceğiniz en iyi tavsiye?

-Başkası olma, kendin ol. Ve kendine güven.

Zaman makinesi icat olsa ve geriye dönebilseniz 17 yaşındaki Candice’e ne öğütlerdiniz?

-Lütfen kaşlarını yolmaktan vazgeç!

 

BAKMADAN GEÇME!