Canaydın'la devam

Güncelleme Tarihi:

Canaydınla devam
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2004 02:21

Sarı kırmızılı kulübün dün yapılan kongresinde Özhan Canaydın'a 1353 oy çıkarken, Mehmet Cansun 1175, Yılmaz Toköz de 38 oy aldı. Canaydın, seçim sonrası yaptığı konuşmada, 100. yıl organizasyonları için Cansun'la ortak çalışma kararı aldıklarını söyledi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Kulübü, 'Özhan Canaydın'la devam' dedi. Sarı kırmızılı kulübün dün yapılan 92. dönem seçimli genel kurul toplantısında 1353 oy olan Canaydın, üst üste 2. kez başkanlığa seçildi. Diğer adaylardan Mehmet Cansun 1175 oy alırken, Yılmaz Toköz 38 oy topladı. Oy verme hakkına sahip 3 bin 780 üyeden 2 bin 598'inin oy kullandığı seçimde 11 oy boş, 12 oy da geçersiz sayıldı. 9 üye, kongre salonuna gelmelerine rağmen oy kullanmadı.

Ayrıca beyaz listeden de 53 oy çıkarken, bunların 30'unun Özhan Canaydın, 23'ünün ise Mehmet Cansun'un lehine yazıldığı kaydedildi.

El ele vereceğiz

Canaydın,
oy verme işlemi öncesinde yaptığı konuşmada, 15 gün boyunca başkan adayları arasında büyük bir yaylım ateşinin yaşandığını ifade ederek, ‘‘Ama bugün yan yana oturuyoruz. Yarın da kim kazanırsa kazansın diğerleri başkanın yanında olup, 100. yılda birarada çalışacaktır. Kim kazanırsa kazansın el ele büyük işler yapacağız.’’ dedi. Canaydın, taahhütlerini bu defa yerine getireceğini de sözlerine ekledi.

Bu bir ihtardır

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Canaydın, 23 Mart 2002 tarihindeki seçimde yine Cansun ile çekiştiğini ve o zaman 2089'a, 1338 oyla kazandığını hatırlatarak, ‘‘O zaman 700'ün üzerinde oy farkı vardı. Bu kez daha düşük oldu. Bu, bizim için bir ihtardır. Bunu dikkate alacağız. 100. yılın Galatasaray’ını yaratmak için müşterek çalışacağız. Galatasaray'a hayırlı olsun’’ dedi.

Mehmet Cansun ile bir görüşme yaptığını da anlatan Canaydın, yarından itibaren 100. yıl organizasyonları için ortak çalışma kararı aldıklarını ifade etti.

Cansun’dan yardım sözü

MEHMET Cansun, oy verme işlemi öncesinde yaptığı konuşmada, kulübün birlik beraberliğine katkıda bulunacağını söyledi. Kendisinin başkan seçilememesi durumunda, seçilecek adaya her konuda yardıma hazır olduğunu ifade eden Cansun, ‘‘Başkanım ve ağabeyim Canaydın'a yaptıkları ve yapamadıkları için teşekkür ederim’’ dedi. Yılmaz Toköz ise yaptığı esprili konuşmalarla kongre üyelerini güldürdü. Toköz, herkesin kendisinin seçimlerden çekilmesini istediğini belirterek, ‘‘Ben hiçbir yarışı yarıda bırakmadım. Seçimi ben kazanırsam kulüp kurtulur, kazanamazsam ben kurtulurum’’ dedi.

Samsun maçına yabancı hoca

ÖZHAN Canaydın'ın listesinden yönetime giren Ergun Gürsoy, yönetim kurulu olarak ilk icraatlerinin teknik direktör konusunu çözmek olduğunu söyledi. Gürsoy, ‘‘Samsunspor maçına yabancı bir hocayla çıkmak istiyoruz. Yönetim kurulumuzun belirleyeceği isimle hemen temasa geçip, bu işi bitireceğiz’’ dedi. Ergun Gürsoy, gündemdeki yabancı teknik direktörler konusunda bilgi vermezken, listedeki ilk ismin Jean Tigana olduğu belirtildi. Özhan Canaydın'ın geçtiğimiz günlerde bir görüşme yaptığı Fransız teknik adamla anlaşmaya vardığı ifade edildi. Sarı kırmızılıların ayrıca Ronald Koeman, Luiz Felipe Scolari ile ilgilendiği belirtildi.

KONGRE NOTLARI

Fenerbahçe TV kongreyi izledi

GALATASARAY
kongresini Fenerbahçe de yakından takip etti. Fenerbahçe Televizyonu'ndan bir muhabir ve kameraman kongrede görev yaptı. Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba da bir mesaj göndererek başarı diledi.

Cıvaoğlu'nun oyu geçersiz

BİR
kongre üyesi, kongre kimlik kartı yerine kendi kartvizitinin arkasına üye numarasını yazarak, oy pusulasıyla birlikte sandığa attı. Yapılan araştırma sonunda, 6120 numaralı üyenin Güneri Cıvaoğlu olduğu anlaşıldı. Cıvaoğlu'nun oyu geçersiz sayıldı.

İlk kez perde çekilmedi

DAHA
önceki kongrelerde atılan oyların görülmemesi için perde kullanılırken, bu seçimde sandıkların etrafında perde çekilmedi. Yine bu yıl ilk kez sandıklar toplu bir şekilde açılarak sayım yapıldı.

Divan Başkanı Oğuz İmregün

G.SARAY
Kongresi'nde başkanlık seçiminden önce Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Başkan Özhan Canaydın'ın üyelere ‘‘Divan Başkanlığı için adayınız var mı?’’ sorusu üzerine Oğuz İmregün adı söylendi. Daha sonra el kaldırılarak yapılan oylamada İmregün, Divan Başkanlığı'na seçildi.

Haberin Devamı

G.SARAY’IN 92. DÖNEM YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Turgay KIRAN


1948 Aydın doğumlu. Turizmci. Evli, 1 çocuk babası.

Ergun GÜRSOY

1945 Trabzon doğumlu. İşadamı. Evli, 3 çocuk babası.

Refik ARKAN

1951 İstanbul doğumlu. Mali müşavir. Evli, 2 çocuk babası.

Derya TAŞDELEN

1956 İstanbul doğumlu. Tekstilci. Evli, 2 çocuk sahibi.

Niyazi YELKENCİOĞLU

1955 Kandıra doğumlu. İşadamı. Evli, 1 çocuk babası.

Şükrü ERGÜN

1958 İstanbul doğumlu. İşadamı. Evli, 2 çocuk babası.

Mehmet HELVACI

1960 İstanbul doğumlu. Öğretim üyesi. Evli, 2 çocuk babası.

Adnan ÖZTÜRK

1963 İstanbul doğumlu. Yönetici. Evli, 1 çocuk babası

Ahmet ÖZDOĞAN

1959 doğumlu. Tıp Fakültesi’nde Profesör.

Emel ÇABUKOĞLU

1954 Ankara doğumlu. İşadamı. Evli, 2 çocuk babası

Cengiz ÖZYALÇIN

1939 İstanbul doğumlu. Diş hekimi. Evli.

Ali GÜRSOY

1979 İstanbul doğumlu. İşadamı. Bekar.

A. Raif ÜNÜVAR

1964 Kangal doğumlu. Borsacı. Evli, 1 çocuk babası

Yalçın ORHON

1958 İstanbul doğumlu. NCR'da yönetici.

Fatih GÖKŞEN

1960 Adana doğumlu. İşadamı. Evli, 2 çocuk sahibi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!