Canavar gibi bir oğlum oldu

Güncelleme Tarihi:

Canavar gibi bir oğlum oldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2006 00:00

Kaya Çilingiroğlu’nun sevgilisi Feraye Tanyolaç, dün öğle saatlerinde doğum yaptı. Kadıköy Şifa Hastanesi’ndeki doğumda çiftin oğlu oldu. Çilingiroğlu, "Sapsarı saçlı, canavar gibi bir oğlum oldu. Tıpkı bana benziyor" dedi.

KAYA Çilingiroğlu’nun uzun zamandır birlikte olduğu Feraye Tanyolaç’tan bir oğlu dünyaya geldi. 4 Eylül’de beklenen doğum, 13 gün erken oldu. Kadıköy Şifa Hastanesi’nde Operatör Doktor Tülay Top’un gerçekleştirdiği sezaryenle 3 kilo 340 gram ve 50 cm boyunda doğan bebeğe Çilingiroğlu’nun babası Prof. Dr. Kaya Çilingiroğlu’nun ismi olan Hüseyin Kaya adı verildi. Çilingiroğlu, "Ben de ameliyathaneye girdim. Babam doktor olmasından dolayı yıllar sonra ameliyathaneye girmek hoşuma gitti. Ciddi bir şekilde Kaya bebek bana benziyor. Şu an annesinden süt emdi, uyuyor. Hüseyin Kaya aynı bana benziyor. Sapsarı saçları var. Canavar gibi bir erkek. Aslan burcu. Yükseleni de akrep. 8 yıl sonra ikinci kez baba olmak çok mutluluk verici ancak halen şaşkınım. Zehra ile dün gece yemek
/images/100/0x0/55ea9785f018fbb8f88a04dd
yedik, onları Ayvalık’a geçirdim. Erken doğum olacağını bilmediğimiz için Zehra Ayvalık’a döndü. Şu an Ayvalık’ta. Telefonla kardeşi olduğunu söyledim. Kardeşim oldu, kardeşim oldu diyerek mutluluğunu dile getirdi. Cuma günü kardeşini ziyarete gelir" dedi. Kaya Hüseyin’in doğumuyla ikinci kez babalık heyecanını yaşayan Çilingiroğlu, bebeğinin fotoğraflarını satmayacağını, bir haber ajansının fotoğrafları çekeceğini ve ajanstan, tüm basında aynı anda yer alacağını dile getirdi.

Aile kalabalıklaştı

HÜLYA Avşa, Kaya Çilingiroğlu’nun çocuğuyla ilgili şunları söyledi: "Kaya doğumdan hemen sonra bana fotoğrafını gönderdi. O kadar güzel ve tatlı bir çocuk ki içimden sarılmak geldi. Hayırlı uğurlu bir evlat olsun. Aile kalabalıklaştı, sağlıklı olsun. Zehra yanımda duydu. Kaya’nın çocuğu tabii ki benim de çocuğumdur. Bir gün karşılaşırsam Kaya’nın oğlu olduğu için bağrıma basar severim..."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!