Çanakkale'ye gidecek öğrenciler bilgilendirildi

Güncelleme Tarihi:

Çanakkaleye gidecek öğrenciler bilgilendirildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2017 16:19

Çanakkale'ye gidecek öğrenciler bilgilendirildi

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin başlattığı 'Gaziler Diyarından, Şehitler Diyarına' projesi ile Çanakkale'ye gidecek olan öğrenciler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun katıldığı toplantıyla bilgilendirildi.

Çanakkale'ye gidecek olan öğrenciler Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı ile bilgilendirdi. Toplantıya katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yapılan ziyaretlerin amacı gelecek nesillere tarihimizi öğretmek olduğunu belirterek, "Türkiye'de ilk defa uçakla günü birlik Çanakkale'ye öğrenci götüren belediye Şahinbey Belediyesi, servislerle hava alanına götürülecek orandan da uçakla Çanakkale'ye götürüleceksiniz. Tüm ihtiyaçlarınız belediye tarafından karşılanacak. Sizler rehberler eşliğinde şehitlikleri ziyaret edip dua edeceksiniz. Bizim sizden tek isteğimiz derslerinize daha iyi çalışıp, kendinizi daha yetiştirmeniz. Ülkeniz neler yapa bilirimin hesabında olmanızı istiyoruz" dedi.

Tahmazoğlu konuşmasının ardından Çanakkale'ye gidecek öğrencilerle sohbet etti ve birlikte 'Çanakkale İçinde Aynalı Çarşı' türküsünü söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!