Çanakkaleli turizmciler Londra ve Selanik'te fuarlara katıldı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkaleli turizmciler Londra ve Selanikte  fuarlara katıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2017 12:54

Çanakkaleli turizmciler Londra ve Selanik'te fuarlara katıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, Londra ve Selanik’te gerçekleştirilen turizm fuarlarının çok verimli geçtiğini söyledi.

6 -9 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'WTM Londra Fuarı' ile 10-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen '33. Philoxenia Selanik Turizm Fuarı'nda Çanakkale’yi en iyi şekilde tanıttıklarını belirten Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, her iki fuarda da Çanakkale’ye gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, 6-9 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'WTM Londra Fuarı'nı dünya genelinden on binlerce turizm profesyoneli ve seyahat severin ziyaret ettiğini belirterek, “2,8 milyar pound iş hacmi, 5000’in üzerinde destinasyonun tanıtıldığı 51 bin turizm profesyonelinin katıldığı fuar, 2018 yılı turizm sezonu ile ilgili çok önemli bir buluşma noktası oldu. İngiltere’deki fuar bizim açımızdan çok verimli bir fuar oldu. Burada özellikle İngiliz tur operatörlerinin ve İngiliz medyasının ülkemize olan ilgisinin arttığını gördük. Bu konuda birçok otorite ve muhatabımızla yaptığımız görüşmelerde 2018 yılında ülkemize gelecek İngiliz turist sayısında yüzde 20 oranda bir artışın olacağı tahmin ediliyor. Bu ülkemiz açısından çok önemli ve sevindirici bir gelişme” dedi.

ÇATOD Başkanı Armağan Aydeğer, 10-12 Kasım tarihleri arasında 18 ülkeden 600 uluslararası katılımcının yer aldığı 33. Philoxenia Selanik Turizm Fuarı”nda Türkiye standında yer alan Çanakkale’nin büyük ilgi gördüğünü de belirtti.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!