Çanakkale'den kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Çanakkaleden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 09:38

- Müzik dinletisi sunuldu

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Cevatpaşa Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Nefer Şehit, Ordu Gazi" adlı müzik dinletisi sunuldu.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonu'ndaki programda okulun müzik kulübünde yer alan 250 öğrenci performansıyla beğeni topladı.
Programa, Vali Hamza Erkal, Çanakkale Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, Maarif Müfettişleri Başkanı Ömer Karabay ile davetliler katıldı.
- Dünya Su Günü ziyareti
Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Seçil Acar ile öğretmen ve öğrenciler, Dünya Su Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş'i ziyaret etti.
Ziyarette 4. sınıf öğrencileri Memiş'e günün anlamına dikkati çekmek adına mavi kurdele takarak, suyun önemi ve okullarında yürüttükleri "Eko Okullar Projesi" hakkında bilgi verdi.
Okul Müdürü Acar, "Bu yıl ki proje konumuz çöp, atık ve geri dönüşüm. İki yıl boyunca bu konuları iyice kavradıktan sonra enerji, su ve biyolojik çeşitlilik konularında çalışmalar yapacağız. Bütün bu konuları çalışırken aynı zamanda çevreyle ilgili her türlü özel günde farkındalık yaratmak adına çalışmalarda bulunuyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!