Çanakkale'de şehit savcı Kiraz anısına futbol turnuvası

Güncelleme Tarihi:

Çanakkalede şehit savcı Kiraz anısına futbol turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 16:42

Çanakkale'de şehit savcı Kiraz anısına futbol turnuvası

Haberin Devamı

Burak GEZEN/ ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE Cumhuriyet Başsavcılığı, geçen yıl İstanbul'daki terör saldırısında şehit düşen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anısına halı sahada futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın şampiyonu, 'Emniyet Müdürlüğü' takımı oldu.
Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın anısına Çanakkale'de, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından halı sahada futbol turnuvası organize edildi. Açık Ceza İnfaz Kurumu Halı Sahası'nda düzenlenen turnuva, sekiz takımın katılımıyla gerçekleşti. Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Adliye, Baro, Kapalı Cezaevi, Açık Cezaevi, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı takımları, iki ayrı grupta mücadele etti. İki hafta süren turnuvanın yarı finalinde Açık Cezaevi Takımını 7-0 mağlup eden Emniyet Müdürlüğü ile Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı 7-2 mağlup eden Jandarma Komutanlığı Takımları finalde karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen final maçında, rakibini 2-0 mağlup eden Emniyet Müdürlüğü Takımı, turnuvanın şampiyonu oldu. Jandarma Komutanlığı takımının ikinci olduğu turnuvada, üçüncülüğü ise Sahil Güvenlik Komutanlığı Takımı kazandı. Kaptanlığını Emniyet Müdür Yardımcısı Armağan Şen'in yaptığı Emniyet Müdürlüğü Takımı, oynadığı 5 maçta attığı 31 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol görerek ilginç bir başarıya imza attı.
Turnuvanın final maçını izleyen Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, şampiyon Emniyet Müdürlüğü Takımının kupasını verdi. İkinci olan Jandarma Takımının kupasını ise İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, üçüncü olan Sahil Güvenlik Komutanlığı Takımının kupasını ise Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı Binbaşı Tamer Alpul verdi.
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, mini futbol turnuvasını, Şehit Selim Kiraz'ın anısını yaşatmak için düzenlediklerini söyledi. Turan, "Bu büyük insanı, bu vesileyle anısını yaşatmış isek ne mutlu bizlere. Bu organizasyona ilgi gösteren, katılan kurumlarımız centilmence bir mücadele sergilediler. Bunun için bütün kurumlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Yine bu vesileyle teröre bir kez daha dikkat çekmek ve şiddetle lanetlemek istedik. Ümit ediyorum ülkemiz bu terör belasından bir an evvel kurtulur. Bu vesileyle güvenlik güçlerimize muvaffakiyet ve başarı diliyoruz. Her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" diye konuştu.
Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Turan, ayrıca turnuvaya sponsor olan Kale Grubu, Vakıfbank Çanakkale Şubesi ve Özlem Market yöneticilerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!