Çanakkale'de sanayi esnafı iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çanakkalede sanayi esnafı iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2018 12:03

Çanakkale'de sanayi esnafı iftarda buluştu

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Küçük Sanayi Sitesi esnafı tarafından sanayi içerisinde iftar yemeği düzenlendi.

İftara, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, siyasi parti temsilcileri, Çanakkale Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Kahraman, yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafı katıldı. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı iftarda, akşam ezanının okunmasıyla beraber oruçlar açıldı, dualar edildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ülkenin her yanında bu sofraların kurulmasını ve beraberliğin yaşanmasını istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Çanakkale’mizin ve ülkemizin kalkınmasına hep beraber öncülük yapalım. Çanakkale’miz değişiyor, görüyorsunuz. Sırada küçük sanayi sitemizin Çanakkale’nin yeni standartlarına uygun taşınma süreci var. İnşallah başkanımızın öncülüğünde tüm siyasiler omuz vereceğiz. Yerel dinamiklerin ve esnafımızın hakkını vermesi kaydıyla, yeni süreçte inşallah değişen, dönüşen Çanakkale’ye ve Türkiye’ye örnek olacak projeye adım atılacak. Okulu, camisi, havuzu, güneş enerjisiyle Türkiye’ye örnek bir proje olmasını istiyoruz. Bir vizyon projesinin hayata geçmesini istiyoruz. O yüzden diyoruz ki; Allah ülkemizin beraberliğini bozmasın, milletimizin duasını bozmasın."

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!