Çanakkale'de 'Minik Eller, Minik Ayaklar' sergisi açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkalede Minik Eller, Minik Ayaklar sergisi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 14:21

Çanakkale'de 'Minik Eller, Minik Ayaklar' sergisi açıldı

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Ana Okulu Çocuk Kulübü öğrencilerinin hazırladığı 'Minik Eller, Minik Ayaklar' Baskı Resim Sergisi açıldı.

Nedime Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmenlerinden Hasiye Özceylan'ın Uygulama Ana Okulu Çocuk Kulübü öğrencileri ile hazırladığı 'Minik Eller, Minik Ayaklar' isimli Baskı Resim Sergisi, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Çanakkale Evi'nde görücüye çıktı.

Serginin açılış törenine Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ve eşi Tenzile Memiş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Gün boyu ziyaretçilere açık kalacak olan 'Minik Eller, Minik Ayaklar' isimli Baskı Resim Sergisinde okul öncesi yaş grubu çocuklarının el ve ayak izleri baskı resme dönüştürülürken, çocukların hayal kurarak bunları görsel ve somut hale dönüştürmeleri hedeflendi. Öğrencilerin hazırladıkları birbirinde güzel baskı resimleri büyük beğeni topladı.

Ayrıca, Çocuk Kulübü öğrencilerinin yaptıkları objelerle Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğrencilerinin hazırladıkları araç gereçler de sergilendi.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!