Ünlülerin 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajları
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 16:13

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 101. yıl dönümü bugün kutlanıyor. Ünlüler dünyası da bu tarihi günü unutmadılar. Birçok ünlü sosyal medya hesaplarından 'Çanakkale Zaferi mesajları' yayınladı. İşte ünlülerin Çanakkale Zaferi mesajları.

Haberin Devamı

Ünlü isimler Çanakkale Zaferi’nde şehit olanları unutmadılar ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 101. yıl dönümünde şehitleri andıkları paylaşımlarını sosyal medya hesaplarında yayınladılar. İşte ünlü isimlerin anma mesajları…

Ece Erken: “18 Mart  Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününde tüm şehitleri rahmetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm gazilerimizi minnetle anıyoruz.”

Derya Tuna: “Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”

Hadise: “18 Mart  Çanakkale Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.”

Helin Avşar: “#canakkalegecilmez #vatanbölünmez  Çanakkale şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz.”

Gülben Ergen: “#Çanakkale #çanakkalegeçilmez #18martçanakkalezaferi”

Can Tanrıyar: “Minnetle…”

Kubat: “Aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.#çanakkale”

Haberin Devamı

Işın Karaca: “Bayrağı bayrak yapan üzerindeki kandır... #TürkBayrağı #Çanakkale”

Demet Akalın: “Unutmadık!”

Ebru Gündeş: “Çanakkale Zaferi'nin 101. yılını kutluyor, bu destana öncülük eden Gazi Mustafa Kemal ve cesur Türk askerlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz…”

Esra Erol: “Çanakkale Zaferi'nin 101. Yılı'nda başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bugüne kadar bu vatan için vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, gazilerimizi minnet, saygı ve şükranla anıyor ve Yüce Allah'tan rahmet diliyorum..”

Burak Özçivit: “Çanakkale şehitlerimizi ve bütün şehitlerimizi saygı,rahmet ve minnetle anıyoruz. #çanakkale #vatanbölünmez #nemutlutürkümdiyene”

Arda Turan: “18 mart Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz!!! #çanakkalegeçilmez ( hayırlı cumalar )”

Çağla Şikel: “Türk milletinin göstermiş olduğu mücadele ve kazandığı Zaferin 101.yıldönümünü gururla kutluyoruz.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu mücadeleye katılarak vatanın bölünmez bütünlüğü için Canlarını feda eden tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz..”

BAKMADAN GEÇME!