Çanakkale UEDAŞ Ailesi İftarda Buluştu

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale UEDAŞ Ailesi İftarda Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2015 10:45

UEDAŞ AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Çanakkale Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ) ve CLK Uludağ Elektrik ailesi iftar yemeğinde buluştu.
Beş yıldızlı bir otelde düzenlenen iftar yemeğine, Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mesut Efe CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Çanakkale İşlete Müdürü Fatih Danacı, Perakende Yönetmeni Volkan Arpacı’nın yanı sıra UEDAŞ çalışanları ve aileleri katıldı.
Oruçlarını açan davetliler, birlikte sohbet edip hoşça vakit geçirdi. Daha sonra kürsüye gelen CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, “Birlik ve beraberlik ayı olan bu mübarek ramazan ayında hep birlikte oruçlarımızı açtık. Sizlerle birlikte bulunmak bu yemeklere anlam kazandırıyor. Davetimize icabet ettiğiniz için öncelikle hepinize çok teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz ramazan ayı rahmet ve bereket ayı ama aynı zamanda da sabır ayı. Sahada çalışan arkadaşlarımız çeşitli zorluklarla, işletmelerde çalışan arkadaşlarımızda belki müşterilerle yaşadığı sıkıntılı diyalog süreçleriyle ramazan ayının zorluğunu çok daha fazla hissediyorlar. Ama inşallah bu ramazan ayı, bu kutlu ayın feyzinden de daha çok istifade ediyorlardır. Görüldüğü gibi Çanakkale’nin en büyük ailelerinden bir tanesiyiz. İşyerinde yoğun tempo nedeniyle belki çok fazla arkadaşlarımızla diyalog kurma fırsatımız olmuyor. Ama inşallah bu güzel akşamda hem orucumuzu birlikte açmanın yanı sıra arkadaşlarımızla bu yoğun tempodan kurtulmuş bir şekilde güzel bir akşam geçirmişizdir. Hep birlikte böyle güzel mekanlarda nice yıllar beraber olmayı arzu ediyoruz” dedi.
Daha sonra kürsüye gelen Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mesut Efe, “ Elektrik dağıtım hizmeti bir kamu hizmeti gibi görünse de aslında insana bakan yönüyle çok ulvi bir hizmet. Ancak bir o kadar da zor, ve meşakkatli bir hizmet. Varlığında bir önemi olmayan yokluğunda kıyamet koparan ve bir o kadar da önemlisi hata kabul etmeyen bir hizmet. Buradan iş arkadaşlarımın eşerine seslenmek istiyorum. Eşlerinize lütfen destek olun, onlara bu zor görevde başarılı olmaları için, iç huzurlarını maksimum seviyede tutun. Eşlerinizin sizler için değerli olduğu kadar, bizler içinde değerli olduğunu lütfen unutmayın. Ben bu güzel iftar organizasyonuna teşrifleriniz için her birinize çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından iftar programı fasıl programıyla son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!