Çanakkale Güç Birliği'nden öğretmenlere jest

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale Güç Birliğinden öğretmenlere jest
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 15:37

Çanakkale Güç Birliği'nden öğretmenlere jest

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Güç Birliği Platformu, 24 Kasım Öğretmenler Günü için görevde veya emekli olmuş, merkez, ilçeler veya köylerinden 5 öğretmeni yanlarında bir kişiyle termal tesislerde ağırlayacak.

Çanakkale Güç Birliği Platformu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle il genelinde görev yapan yada emekli olan 5 öğretmene jest yapmaya hazırlanıyor. Güç Birliği Platformu’ndan yapılan açıklamada, 1 çifti Ramada Resort Kazdağları Thermal Oteli’nde, 1 çift Doğan Group’un Hattuşa Asytra Thermal Resort Otelinde, bir çift Adrina Thermal Health ve Spa Hotel’inde, 1 çift Köşdere Kırgeçit Termal Otelinde ve 1 çifti de Güre Afrodit Termal Tesislerinde ağılayacak.

Öğretmenler, Çanakkale Güç Birliği Platformu Facebook sayfasına isimlerini, telefon numaralarını ve çalıştıkları okulu, emeklilerse emekli oldukları okulu mesaj atacak. Hiçbir şart öne sürülmeyen, konaklama, yeme-içme ve ünitelerden faydalanma imkanı verilen bu armağan için 23 Kasım Perşembe günü saat 23.59’a kadar başvurulacak. Sonuçlar ise 24 Kasım Cuma günü saat 12.00’de yapılacak çekilişle açıklanacak.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!