Çanakkale Güç Birliği Platformu, yaşlıları sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale Güç Birliği Platformu, yaşlıları sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 14:20

Çanakkale Güç Birliği Platformu, yaşlıları sevindirdi

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Güç Birliği Platformu Yaşlılar Komisyonu üyeleri tarafından, 30 yaşlıya kişisel bakım uygulaması yapıldı.

Çanakkale merkezine bağlı Kalabaklı, Değirmendere ve Elmacık köylerinde 30 yaşlı ile bir araya gelen Güç Birliği Platformu üyeleri, anlamlı bir davranışa imza attı. Kadın ve erkek kuaförlerinin katıldığı, Platformun Yaşlılar Komisyonu tarafından düzenlenen etkinlikte, kadınlara saç bakımları, manikür, pedikür ve cilt bakımı, erkeklere ise saç ve sakal traşları ile kişisel bakım uygulaması yapıldı. Kadınlara yemeni, çorap ve çeşitli aksesuarlar armağan eden Platform üyeleri, engelli bir yaşlıya da yürüteç hediye etti. Çocuklara, Türk ve Dünya klasikleri, resim defterleri, boya kalemleri, diş macunu ve fırçaları sunuldu. Kendilerini ziyaretten mutlu olduklarını ifade eden köylerdeki sakinler, inanılmaz güzel duygular yaşadıklarını belirtti.

Güç Birliği Platformu Başkanı Gökhan Bayram, “Yaşlısını unutan bir toplumun geleceği umut verici olamaz. Her bir büyüğümüz bizim de atalarımızdır. Biz bugün 30 yaşlıya kişisel bakım uyguladık. 80 kadar yaşlımızı bir şekilde sevindirdik. Huzur doluyuz. Kadın ve erkek kuaförlerimize, gençlerimize, köylülerimize teşekkür ederiz” dedi.

Güç Birliği Platformu Yaşlılar Komisyonu Başkanı Necla Demirutku ise, yaşlıların hayır dualarını almaktan ve onlara hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!