Çanakkale geçilecek

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale geçilecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

Samsunspor Teknik Direktörü Jarabınsky, UEFA Kupası'nı hedeflediklerini ve bu şansı yakalayabilmek için Çanakkale ve Trabzon maçlarını kazanmak zorunda olduklarını söyledi...

Avrupa'ya çıkacağız

UEFA Kupası'na katılma hesapları yapan Samsunspor'da Teknik Direktör Jarabinski, ilk hedeflerinin Çanakkale deplasmanında Ç.Dardanel'i yenmek olduğunu söyledi. Çek çalıştırıcı, ‘‘Çanakkale ve Trabzon deplasmanlarından galibiyet ile dönersek Avrupa'ya çıkarız’’ iddiasında bulundu.

Sakatlar iyileşti

Jarabinski, takımındaki sakat futbolcuların tamamen iyileştiğini, form durumlarının ise mükemmel olduğunu belirtti. Yaptığı son çalışmadan sonra zorlu Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Samsunspor, dün uçakla İstanbul'a, oradan da Çanakkale'ye gitti.

Şut çalıştırdı

Çanakkalespor'un sahasında çok zor gol yiyen bir ekip olduğunu göz önüne alan Jarabınsky'nin hafta başından bu yana futbolcularına şut çalıştırması yaptırdığı gözlendi. Özellikle N'gonge, Timofte ve Celil'le özel olarak ilgilenen Çek antrenör, İmdat hakkındaki kararını ise maç günü vereceğini açıkladı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!