Çanakkale’de AK Parti’den coşkulu aday tanıtım toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale’de AK Parti’den coşkulu aday tanıtım toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 01:38

ÇANAKKALE’de Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ), 25’inci dönem aday tanıtım toplantısında 7 Haziran genel seçimlerine katılacak 4 milletvekili adaylarını partililere coşkulu bir şekilde tanıttı.

Haberin Devamı

Kolin Otel’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, AK Parti İl Başkanı Av. Erdener Can, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan, Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanları, AK Partili Belediye Başkanları, milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Aday tanıtım toplantısının yapılacağı Kolin Otel Megaron toplantı salonu AK Parti kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun dev posterleri, AK Parti bayrakları ve Milletvekili adayları Av. Bülent Turan, Av. İsmail Kaşdemir, Jülide İskenderoğlu ve Av. Sebahattin Güner’in afişleri ile süslendi. Salona gelen Milletvekili adaylarını partililer ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti bayrakları ile coşkulu bir şekilde karşıladı.

Haberin Devamı

AK Parti İl Başkanı Av. Erdener Can, Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyerek sözlerine başlayarak anonsla tek tek Milletvekili adaylarını salonda bulunan partililere tanıttı.

’BU SEÇİMLER AK PARTİ DEĞİL, MEMLEKET SEÇİMİDİR’

Bu seçimlerin memleket davası olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Av Erdener Can, "Biz gönüllere girmek istiyoruz. Bu konuda son derece samimiyiz. Bu 7 Haziran’daki seçim AK Parti seçimleri değil, memleket seçimidir. Seçimlere kadar gün kenetlenme, birlik ve beraberlik günüdür. Seçimlere kadar birlik ve beraberlik içinde yürümeliyiz" dedi.

’ÇANAKKALE’DE AKLA AK PARTİ GELECEKTİR’

AK Parti Çanakkale 25’inci dönem Milletvekili aday tanıtım toplantısında sahneye gelmeden önce 1’inci sıra milletvekili adayı Av. Bülent Turan için hazırlanan kısa film salondakiler izledikten sonra coşkuyla sahneye çıkan AK Parti Çanakkale 1’inci sıra Milletvekili adayı Bülent Turan partilileri selamladı.

Küçük yaşlarda gittiği İstanbul’dan Çanakkale’den hiç kopmadığını belirten Milletvekili adayı Bülent Turan, Küçük yaşta usta Recep Tayyip Erdoğan ile bu davada yürümeye başladığını söyledi. Allah kardeşliği bozmamasını isteyen Milletvekili adayı Bülent Turan sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Milletimize güvendik. Ve seçimlerde muhtar bile olamaz dedikleri kurucu Genel Başkanımızı Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı yaptık. Kapatma davaları açtılar. Korktuk mu korkmadık. Allah dedik yürümeye devam ettik. Artık çalışma zamanıdır. Planımızı yapacağız. Çalışmalarımızı yapacağız. 4 yıllık çalışmamızla herkese, Çanakkale’de ve Türkiye’de gücümüzü bir kez daha göstereceğiz. Biz daha yolun başındayız. Biz iş yapmaya geliyoruz. Teşkilatlarımızı ve Çanakkale’yi ayağa kaldıracağız. Yüzde 41 oyumuz var. Çanakkale gibi tarihin, medeniyetlerin olduğu kentlerde birinci olmak yetmez. Eze eze geleceğiz. Tüm Çanakkale’ye neler yaptığımızı göstereceğiz. 7 Haziran seçimlerinin sonucunu kimse merak etmesin. Seçimin sonucunda AK Parti iktidar olacaktır. Genel seçimlerde Çanakkale Türkiye ortalamasının üstünde olacak. Nasıl Bursa’da, İstanbul’da Ankara’da akla AK parti geliyorsa, Çanakkale’de de akla AK Parti gelecektir" dedi.

Haberin Devamı

Milletvekili adayı Bülent Turan’ın konuşmasının ardından sahneye çıkan diğer 3 Milletvekili adayı, il yönetimi ve partililerin hatıra fotoğrafı çektirmesi ile aday tanıtım toplantısı sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!