Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan’a destek ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan’a destek ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2016 11:11

Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan’a destek ziyareti

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret eden CHP'nin İlçe Başkanları, çalışmaları konusunda her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın makamında gerçekleşen ziyarete; CHP'nin Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Biga İlçe Başkanı Özgür Ceylan, Lapseki İlçe Başkanı Abdülkadir Özeren, Yenice İlçe Başkanı Mehmet Gerçek, Eceabat İlçe Başkanı Muzaffer Övün, Gökçeada İlçe Başkanı Memet Güneşhan, Ayvacık İlçe Başkanı Mesut Bayram, Bozcaada İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş, Gelibolu İlçe Başkanı Nevzat Kaya ile Ezine İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gürer katıldı.

Ziyarette CHP'li başkanlar adına bir konuşma yapan Merkez İlçe Başkanı Celal Karakaş, ülkenin yoğun bir gündem içinde olduğunu söyledi. Bir ülkeyi yerle bir edebilecek her türlü kötü senaryonun bugün Türkiye’nin üzerinde oynandığını belirten Celal Karakaş sözlerine şöyle devam etti:

“Bir taraftan ekonomik kriz, bir taraftan 3-4 milyon Suriyelinin kontrolsüz bir şekilde ülkemizde yer alması, terör, Suriye’de savaşan askerlerimiz ve her gün gelen şehit haberleri var. Bunların dışında bir şey konuşmadan, bu konuları bir an önce çözmek için adımlar atmamız gerekiyor.”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm ilçe başkanlarına teşekkür etti. "Gün birlik günü, daha çok bir arada olma günü" diyen Başkan Gökhan şöyle konuştu:

“Çünkü her geçen gün Türkiye’de farklı algılar yaratılmaya çalışılıyor. Çanakkale’de de bunu algılıyoruz. Bu telaş içerisinde çeşitli algılar yaratılmaya çalışılıyor. Bizimle alakası olmayan işler de bize fatura edilmeye çalışılıyor. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiyiz. Biz misak-ı milli sınırları içerisinde özgürce yaşamanın yollarını arıyoruz, bunu sağlamaya çalışıyoruz. Onun için bize yapılan bu tür yakıştırmalar bir şeye yaramaz.”

Ziyaret, karşılıklı sohbetle son buldu.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!