Cana Hanım iyileşti

Geçtiğimiz ay arkadaşı Turkan Uzel’in evinde verdiği davete katılan Cana Sialom, yalının bahçesinde Uzel’in kurt köpeğinin saldırısına uğramıştı.

Haberin Devamı

Karın, kol ve kafasının arka tarafından ısırılan Sialom, hemen Amerikan Hastanesi’nde tedavi altına alındı ve hayati tehlikeyi atlattı. Sekiz gün sonra da taburcu oldu. Geçtiğimiz gün Cana Hanım’a Yalın’ın Harbiye Açıkhava’da verdiği konserde rastladım. Yanında kızı Selin de vardı. Kazanın ardından kendini çabuk toparlayan Cana Hanım’ın keyfi yerindeydi.

Yeni koleksiyon

Koton’un ünlü modacı Hakan Yıldırım tarafından tasarlanan 2010 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, 27 Ağustos’ta modaseverlerin beğenisine sunulacak. İstanbul Fashion Days’in açılış günü düzenlenecek defilede ünlü modeller podyuma çıkacak ve koleksiyondan toplam 40 parçayı tanıtacak. “Yeni lüks” temasından yola çıkılarak hazırlanan koleksiyonda, lüks kavramının geçirdiği evrim ve günümüzdeki bireysel lüks anlayışı referans alınmış.

Kızları alıp tatile gitti

Haberin Devamı

Özben Önal, ilk evliliğini yaptığı Emre Soyuer’den olan kızı ve üçüncü kocası Çağdaş Yüksel’den olan kızıyla birlikte Bodrum’a tatile gitti. Türkbükü sahilinde alışverişe çıkan Özben Hanım, iki kızına da klasik Bodrum bilekliklerinden satın aldı.

Bora’ya yeni sponsor

Türkiye Windsurf Şampiyonu Bora Kozanoğlu’nun yeni sponsoru, Sony firması oldu. Sony’nin kendisine yurtiçi ve yurtdışındaki tüm yarışlarında destek vereceğini belirten Kozanoğlu, “Sony, rüzgar sörfü sporunun Türkiye’de hak ettiği ölçüde yaygınlaşması, yeni yeteneklerin ortaya çıkması ve elde edilen başarıların artması amacıyla destek olma kararı aldı” dedi.

Oğluyla alışverişte

Feraye Tanyolaç, önceki gün oğlu Kaya ile İstinye Park’taydı. Gilan’da yemek yiyen anne-oğul, daha sonra mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Paketlerini alışveriş merkezindeki genç bir görevliye taşıttıran Feraye Hanım, özel şoförlü otomobilini beklerken minik oğluyla şakalaştı.

Doğuştan ‘bonus’

Yalın’ın önceki gece Garanti Bonus Card sponsorluğunda Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konseri izleyenler arasında Aslı Ekşioğlu da vardı. Ortaköy’deki Anjelique’in ortağı Berk Ekşioğlu’nun eşi olan Aslı Hanım’ın kıvırcık saçları, arkadaşları arasında şaka konusu oldu. Arkadaşları Ekşioğlu’na o gece ‘doğuştan bonus’ diye takıldı.

Düğüne milletvekilleri geldi

Haberin Devamı

Xerox Türkiye Distribütörü Adem Öz ile Alman Hastanesi çalışanı Aslı Terzi evlendi. Çiftin Ataşehir’deki Marriott Hotel’de düzenlenen düğün törenine, Milletvekilleri Öznur Çalık ile Ömer Faruk Öz’ün yanı sıra iş ve sanat dünyasının önemli isimleri de katıldı. Çift, düğünün ardından balayı için Fransa’nın Nice kentine uçtu.

Yazarın Tüm Yazıları