Can Nergis kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Can Nergis kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2016 11:33

Can Nergis, 27 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. teşvikiye’de doğdu ve burada büyüdü. Ailesinin Nişantaşı’nda ev yemekleri yapan bir dükkanı var. Nergis, 17 yaşına kadar sadece eğitimi ile ilgileniyordu. Ancak, 17 yaşına geldiğinde teyzesi Neslihan Yargıcı’nın kendisinin düzgün fiziğini fark etmesi ile birlikte modelliğe yönlendirildi.

Haberin Devamı

Teyzesi tarafından Neşe Erberk Ajans’a götürülen Can Nergis, kayıt olduktan sonra birkaç işte model olarak yer aldı. Ardından katalog çekimleri başladı. Modellik ile ilgili araştırmalar yapmaya başlayan Nergis, Avusturalya’dan Türk bir menajer bulup tanıştı. Menajerinin yönlendirmesi ile Çin’e gitti. Ailesinin Çin’de çalışmasına karşı çıkmasına rağmen menajeriyle 3 yıllık kontrat imzaladı. Bir süre sonra menajerinden ayrılarak kendi ayaklarının üzerinde durmaya başladı. Kendine ait bir ev tuttu ve uluslararası reklamlar çekmeye başladı. Hong Kong’da üç yıl modellik yaptı, ardından Singapur, Malezya, Tayland ve Japonya’ya gitti.

Tayland’ı çok seven Can Nergis, yanına babasını da çağırarak bir bar restoran açtı. Sonrasında Türkiye’ye döndü ve Her Şeye Rağmen, Dila Hanım, Paşa Gönlüm, Maral, Arka Sokaklar gibi dizilerde rol aldı. Şimdilerde Kanal D ekranlarında 26 Mart yayınlanmaya başlayacak olan Tatlı İntikam dizisinde Tolga karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!