Can dostları serinleten etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Can dostları serinleten etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2017 17:59

Can dostları serinleten etkinlik

Haberin Devamı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ndeki hayvanları sevindiren ve serinleten bir etkinlik düzenlendi. Gönüllüler tarafından barınaktaki 300 hayvan yıkandı ve serinliğin keyfini yaşadı.

Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) gönüllüleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret ederek, merkezdeki hayvanları yıkadı. Yaklaşık 300 sevimli dost, sıcakların arttığı bu yaz günlerinde serinliğin keyfini doyasıya yaşadı. Hayvan severlerle işbirliği içerisinde etkinlik düzenlemekten mutlu olduklarını kaydeden Akbaş, merkezde 300 hayvan kaldığını belirterek, sıcak yaz günlerinde sokak hayvanlarının yıkanarak rahatladığını dile getirdi. Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde önemli mesafe kat ettiklerini belirten Akbaş, "Röntgen cihazımızın ihalesi bitti, önümüzdeki günlerde kurulumu yapılacak. Kurulumun ardından birçok ameliyatı burada gerçekleştirebileceğiz. Bunun yanı sıra felçli hayvan bölümümüzü de tamamladık"dedi.

HAKDEM Manisa Şube Başkanı Reyhan Elbirliler ve hayvanseverler, sokak hayvanlarını tek tek kafeslerinden çıkarıp yıkadı. Elbirliler, herkesin sevgiye muhtaç olan hayvanlara sahip çıkmasını istedi.

Nermin UÇTU / MANİSA,(DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!