Can dostları katlettiler

Güncelleme Tarihi:

Can dostları katlettiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2017 16:02

Hayvanseverlerin Çankaya Yakupabdal Köyü’nde kurduğu ‘Patilidağ’ adlı besleme merkezinde bakılan sokak hayvanları, kimliği belirsiz kişilerce katledildi.

Haberin Devamı

Önceki gün işkence edilen, zehirlenen ve yakılan 10 köpek ile bir kedinin cansız bedenine ulaşan jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Bölgede besleme yapan koruma görevlisi Faruk Açık ise dün sabah saatlerinde 2 köpeğin daha cansız bedenine ulaştıklarını belirterek, “Arazide 600’e yakın hayvan bulunuyor sayının daha da artmasından korkuyoruz” dedi. Bölgedeki hayvanların korumasını üstlenen KITMİR Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ayten Beşevli katliamı gerçekleştirenlerin bulunması için savcılığa başvurduklarını belirterek şunlar söyledi:

CEZA ALMALARINI BEKLİYORUZ

“Besleme merkezinde bulunan 600 hayvanın tamamı şuan tehlike altıında. Zehir araziye ve diğer hayvanlara da bulaştı, ölü sayısının artmasından endişe ediyoruz. Bugün 2 ceset daha bulundu. Bu bu bölgede yaşanan ilk vahşet değil. Kamera kayıtlarının incelenerek, bu vahşeti gerçekleştirenlerin ceza almasını istiyoruz. Savcılığa suç duyurumuzu yaptık.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!