Can dostlara mama desteği

Güncelleme Tarihi:

Can dostlara mama desteği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 13:47

Can dostlara mama desteği

Haberin Devamı

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde toplanan bir ton mama, hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik'in katılımıyla Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası'na teslim edildi.

Dev Ajans ve Seferihisar Belediyesinin başlattığı kampanyaya katılan gönüllüler, topladıkları yaklaşık 1 ton mama ve makarnayı yuvaya getirdi. Mama kampanyasında toplanan mamalar, Seferihisar İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası'nda düzenlenen etkinlikle yetkililere verildi. Etkinliğe hayvan hakları savunuculuğuyla tanınan gazeteci, yazar, şarkıcı Ömür Gedik de katıldı. Mutlu yuvadan çok etkilendiğini belirten Ömür Gedik, ülkenin çeşitli yerlerinde gördüğü barınaklar içinde en fazla Seferihisar'ı beğendiğini söyledi. Gedik, "İnsanlar hayvanları karne hediyesi, sevgililer günü hediyesi olarak alıp, üç gün sonra sokağa atalım şeklinde bir yolu seçmesinler. Gerçekten sahiplensinler" dedi.

CHP'li Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise hayvanlar ve insanların doğanın parçaları olduğunu söyleyerek yuvaların çoğalarak sahiplenilmesini istedi.

SEFERİHİSAR (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!