Campos Antalyaspor’a imza attı

Güncelleme Tarihi:

Campos Antalyaspor’a imza attı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 16:14

Antalyaspor, Belçikalı orta saha oyuncusu Richard Danilo Maciel Sousa Campos'u kadrosuna dahil etti.

Haberin Devamı

Antalyaspor, Ukrayna takımı Dnipro’nun 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Richard Danilo Maciel Sousa Campos ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Belçika milli takımında da forma giyen Richard Danilo Maciel Sousa Campos için Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, takımında ihtiyaç duyulan bölgelere transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Guilherme’nin Corinthians’a satılmasının ardından orta sahada boşluk oluştuğuna değinen Başkan Gencer, boşluğu doldurmak için Belçikalı oyuncu ile temas kurduklarını vurgularken şunları söyledi: “Dnipro’dan sözleşmesini fesheden Danilo ile anlaştık. Avrupa’daki kulüplerden de ona teklif vardı. Antalyaspor’u tercih etti. Bundan sonraki maçlarımızda Antalyaspor’a katkı koyacaktır. 2.5 yıl süreyle beraber olacağız.”

“RÜYA GERÇEK OLDU”

Campos’da sıcak karşılandığını, Antalyaspor’da olmaktan çok mutlu olduğunu diles getirirken şöyle dedi: “4 yıl Rusya, Ukrayna takımlarında oynadım. Buraya kampa geliyordum. Kampa geldiğimizde arkadaşlarımla, (Çok güzel bir şehir, burada oynamak rüya olmalı) diye şakalar yapardım. Şimdi rüya gerçek oldu.”

WAMBERTO SÜRPRİZİ
İmza törenine Danilo Sousa’nın babası Ajax’ın dünyaca ünlü eski orta saha oyuncusu Wamberto de Jesus Sousa Campos da katıldı. Törende oğlunun cep telefonuyla fotoğraflarını çeken Wamberto’nun heyecanlı olduğu gözlendi. Wamberto, törenin ardından Antalyaspor forması giyen Danilo ve kulüp Başkanı Gencer ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!