Çamlıyayla’da heyelanlar için vatandaşlar uyarıldı

Güncelleme Tarihi:

Çamlıyayla’da heyelanlar için vatandaşlar uyarıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 15:45

Çamlıyayla’da heyelanlar için vatandaşlar uyarıldı

Haberin Devamı

Tolunay DUMAN/ ÇAMLIYAYLA(Mersin), (DHA) - MERSİN’in Çamlıyayla ilçesinde çeşitli aralık ve yerlerde meydana gelen heyelanlar nedeni ile vatandaşlardan tedbirli olmaları istedi.
Geçtiğimiz günlerde meydana gelen heyelanın ardından yer, yer toprak kaymalarının yaşandığı ilçede özellikle yolarda meydana gelen hasarlar belediye ekiplerini teyakkuza geçirdi. Yapılan incelemenin ardından tehlike arz eden yolları trafiğe kapılırken, daha az hasarlı yerlerde akış kontrollü şekilde sağlanıyor.
Alandra incelemelerde bulunan Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, ekiplerin meydana gelen hasarları kısa sürede onarmak için çalışmalarına devam ettiğini belirterek, "Çamlıyayla ilçe merkezi ve bağlı mahallelerindeki bazı yollar heyelandan zarar gördü. Yollar tamamen onarılana kadar yolun tek tarafı ulaşıma geçici olarak kapatıldı. Ağır vasıta araçların geçişine kontrollü olarak izin veriyoruz. Vatandaşların bir müddet alternatif ulaşım yollarını kullanmaları istiyoruz. Can ve mal güvenliği açısından vatandaşlarımızın konuya hassasiyet ile yaklaşacaklarını ümit ediyorum. Ekiplerimiz meydana gelen hasarları gecesini gündüzüne katarak ortadan kaldırmak için çalışmalar yürütüyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!