Çamlıdere'ye Türkiye'nin en büyük açık alan macera parkı

Güncelleme Tarihi:

Çamlıdereye Türkiyenin en büyük açık alan macera parkı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 11:09

Çamlıdere'ye Türkiye'nin en büyük açık alan macera parkı

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/ÇAMLIDERE(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın ilk Macera Parkı, Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı'na 10 bin metrekare alan üzerine kuruldu. Türkiye'nin en büyük açık alan macera ve etkinlik parkı, Ankara'nın önemli eksiklerinden birisi olan açık alan etkinlik ihtiyacına cevap verebilecek nitelikte olduğu belirtildi. Her yaş grubundan insanların gün boyu kaliteli vakit geçirebileceği bir yer olarak hizmet vermek üzere tasarlanan park, misafirlerini ağırlamaya  başladı.
Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can yaptığı açıklamada, "10 bin metrekare alanı ile Ankara'nın ilk, tek ve en büyük orman içi macera, dinlenme, etkinlik ve eğlence merkezini ilçemize kazandırdık. Burası, zengin içeriği, hem de işletme modeli ve profesyonelliği sayesinde ziyaretçilerine şehrin stresinden, karmaşasından bir nebze uzaklaşarak, doğa ile uyum içerisinde spor yapma, dinlenme ve eğlenme olanağı sunacak. Bireysel katılımların yanı sıra kurumsal katılımlar için de tam günlük, eşsiz etkinlikler fırsatı sunacak olan Çamlıdere Aluçdağı Macera Parkı, her sezonda ziyaretçilerine özel aktivitelerle hizmet verecek. Grup ve bireysel etkinliklerinin yanı sıra çadır kampı kurabilme, Aluçdağı Macera Parkı'nda ister ailenizle, ister arkadaşlarınızla, isterseniz işyeri personelinizle veya bireysel olarak katılım sağlanabilecek" dedi.
Başkan Can,  Aluçdağı Macera Parkı'nda  grup aktiviteler için de imkan sunulduğun ubelirtti. Can, "Doğal orman içerisine kurulu paintball sahasında Paintball oynama imkanını da bulacaksınız. Bunlar yetmez diyorsanız, atıcılık sahası içerisinde ok atıcılık, okçuluk veya havalı tüfek atışı ile şehrin günlük karmaşasından, stresinden uzaklaşarak rahat bir gün geçirebilirsiniz. Kahkahaların kuş seslerine karıştığı Ankara'ya çok yakın bir orman. Spor, eğlence, hareket ve dinlenme bir arada. Ailenizle, arkadaşlarınızla ve birlikte vakit geçirmeyi sevdiğiniz her kim varsa, Çamlıdere Aluçdağı Milli Parkı macera alanına bekliyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!