Camili Kültür Evi çalışmaları sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Camili Kültür Evi çalışmaları sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2017 10:09

Camili Kültür Evi çalışmaları sürüyor

Haberin Devamı

Şafak SAĞ/CEYLANPINAR (Şanlıurfa), (DHA)- ŞANLIURFA'nın Ceylanpınar ilçesinde her mahalleye bir kültür evi çalışmaları kapsamında Akbulut Mahallesi'nde yapımına başlanan Camili Kültür Evi ve imam evi inşaatı devam ediyor.
Akbulut Mahallesi'nde devam eden Camili Kültür Evi çalışmalarını inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, köy muhtarı ve cami imamında bilgi aldı. İmece usulüyle yapılan inşaata Ceylanpınar Belediyesi de katkı sunarken, kabası tamamlanan inşaatın eksiklerinin giderilmesi için mahalle sakinlere Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya müracaat ederek yardım talebinde bulundu.
Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, burada yaptığı açıklamada, Akbulut Mahallesi'nde külliye şeklinde bir manevi mekanın yapıldığını belirterek, inşaat kapsamında cami, imam evi, kültür evi ve cami içinde Kur'an kursu yapıldığını söyledi. Çalışmaları incelemek amacıyla mahalleyi ziyaret ettiklerini aktaran Bayol, "Akbulut Mahalle sakinlerinin belediye bakanımız Menderes Atilla'dan yeni cami ve kültür evi talepleri üzerine mahallemizde yaklaşık 600 metre kare alan üzerine cami, kültür evi ve imam evi çalışmalarına başlandı. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. Biz de yapılan çalışmaları incelemek amacıyla mahallemize geldik. Mahalle muhtarımız ve Cami imamımız büyük bir fedakarlık ve özveriyle inşaatın tamamlanması için gayret ediyorlar. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Mahallemize mini bir külliye gibi bir tesis kazandırmış oldu. Şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!