Cameron değil İpek Tuzcuoğlu

Güncelleme Tarihi:

Cameron değil İpek Tuzcuoğlu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2004 02:10

İpek Tuzcuoğlu, başrolünü Yavuz Bingöl’le paylaşacağı ‘Ah Be İstanbul’ adlı dizinin tanıtımına, Selma Bezmen’in Amerika’dan getirdiği siyah üzeri rengarenk işli şalla katıldı.

KANAL D’de gösterilecek olan ve başrolünde Yavuz Bingöl ile İpek Tuzcuoğlu’nun oynadığı ‘Ah Be İstanbul’ adlı dizinin tanıtımı önceki gün Kuruçeşme G-Karaf’ta yapıldı. ANSnin yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Nesli Çölgeçen’in yaptığı, senaryosunu da Sulhi Dölek’in yazdığı ‘Ah Be İstanbul’un tanıtım kokteylinde başrol oyuncuları İpek Tuzcuoğlu, Yavuz Bingöl, Alpay Kelam Atalan ve diğer oyuncular bir araya geldi. Kokteylde İpek Tuzcuoğlu giyim tarzıyla dikkat çekti.

BİR EŞİ CAMERON’DA

Selma Bezmen’in Amerika’dan getirip Tuzcuoğlu’na hediye ettiği siyah üzerine rengarenk işlemeli şal büyük ilgi gördü. Şalın bir eşinin de ünlü aktris Cameron Diaz’da bulunduğunu söyleyen Tuzcuoğlu, kıyafetini tamamlayan takılarıyla da dikkat çekti.

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Ah Be İstanbul’da genç ve yetenekli bir futbolcunun ailesiyle birlikte Erzincan’dan İstanbul’a göç edişleri, bu büyükkentte uğradığı hayal kırıklıkları, umutları ve mutlulukları ekrana taşınacak. Yavuz Bingöl, dizide canlandırdığı antrenörün Fatih Terim olup olmadığı yönündeki sorulara, ‘Evet Fatih Terim’i andırıyor. Onun hayatıyla birebir örtüşen yönleri de var ama tamamen o değil. Hem Fatih Terim, hem Mustafa Denizli’yi hatırlatabilir benim oynayacağım antrenör’ yanıtını verdi.

İki çocuk annesi bir kadını canlandıracak olan İpek Tuzcuoğlu, ‘Genç bir oyuncu kadromuz var. Hikayemiz de çok güzel, umarım her şey hayırlı olur. Açıkçası bu rolde zorlandım. Dramatik ve büyük büyük oynamaya alışmışım, bu kez minimalize ettiğim, ekonomik oynadığım rolle karşılaştım, zorlandım’ dedi.

GENÇLER VE DENEYİMLİ

‘Ah Be İstanbul’da İpek Tuzcuoğlu, Yavuz Bingöl, Levent Can, Selahattin Taşdöğen ve Metin Belgin gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra Alpay Kemal Atalan, Yasemin Ergene, Nihan Özcan, Arda Öziri, Sarp Akkaya ve Erkan Akbin gibi genç oyuncular da var.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!