Çameli Kaymakamı'na veda yemeği

Güncelleme Tarihi:

Çameli Kaymakamına veda yemeği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2017 16:27

Çameli Kaymakamı'na veda yemeği

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Çameli İlçesi'nde bir yıldır görev yapan ve yurtdışı stajı nedeniyle İngiltere'ye gidecek olan Kaymakam Onur Özaydın için veda yemeği düzenlendi.

Çameli'de yurtdışı stajı nedeniyle İngiltere'ye gidecek olan Kaymakam Onur Özaydın için düzenlenen veda yemeğine AK Partili Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve çeşitli birimlerin müdürleri katıldı. Veda yemeğinde teşekkür konuşması yapan Kaymakam Onur Özaydın, ilçede görev yaptığı için mutlu olduğunu belirterek, "Çameli'de bir yıldır görev yapma şansı bulabildim. Bu süre içerisinde birlik ve beraberliğin, omuz omuza çalışmanın önemini daha iyi kavrayabilmek adına sürekli olarak daire amirleri ile çeşitli etkinlikler düzenledim. Çameli'ye çalışmaktan, sizleri tanımaktan büyük onur duydum" dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise, Kaymakam Özaydın ile birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını belirterek, "Kaymakamımız Onur Özaydın'a yeni görevinde başarılar diliyorum. İlçemizde önemli hizmetlere imza attı. Kendisine hizmetlerinden dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kaymakam Onur Özaydın'a ilçeye yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Başkan Arslan tarafından plaket hediye edildi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!