Ege Haberleri

    Çam kokusu eşliğinde kahvaltı ve mangal keyfi

    HÜRRİYET / İZMİR
    08.05.2011 - 00:00 | Son Güncelleme:

    İzmir Urla’ya bağlı Çeşmealtı’ndaki “Güvendik Park”, doğayla başbaşa bir gün geçirmek, ister tamamı organik ürünlerden oluşan kahvaltı, ister magal keyfi yapmak isteyenler için ideal ortam sunuyor.

    Hakan Uygur’un, Orman Bakanlığı’ndan 29 yıllığına kiraladığı 170 dönüm çam ağaçlarıyla kaplı araziye ahşap ağırlıklı kurduğu otantik mekanda Trabzon’dan getirilen enfes tereyağı, ormandan toplanıp yapılan dağ çileği ve böğürtlen reçeli, cevizle karıştırılıp sunulan ev yapımı biber salçası, özel camız kaymaklı Marmaris balı, Bergama’dan getirilen deri tulumu, Ödemiş’ten gelen tatlı lor üzerinde yine ev yapımı karadut reçeli, zeytin çeşitleri, sertifikalı organik domates, salatalık, biber ve semaverde çay sunuluyor. İsteğe göre tereyağında sade, sucuklu ya da pastırmalı yumurta, gözleme de mevcut. Güvendik Park’ta, birçoğu ormandan toplanmış doğal kekik ve biberiye gibi baharatlarla marine edilmiş, toprak kapta pişirilen kırmızı et ya da tavuğun yanı sıra kuyu kebabı, içine tulum peyniri konularak hazırlanmış ‘Kaptan Köfte’ de damak tutkunlarına eşsiz lezzetler sunuyor. Mekanda çocuklar da unutulmamış, keyif dolu gün geçirmeleri için birbirinden renkli oyuncaklar yerleştirilmiş.
    Tel: (0232) 755 22 55–(0532) 311 82 75

    Etiketler:
    

      EN ÇOK OKUNAN HABERLER

        Sayfa Başı