Call of Duty İkinci Dünya Savaşı'na geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Call of Duty İkinci Dünya Savaşına geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 07:31

Call of Duty serisine çok yakında yeni bir halka daha ekleniyor; bu kez zaman dilimi yine İkinci Dünya Savaşı olacak. İşte Call of Duty WW II ile ilgili merak edilen her şey...

Haberin Devamı

Call of Duty WW II gün sayıyor. Özellikle son oyunu Infinite Warfare ile adeta oyun tutkunlarının bütün nefretini üstüne çeken, en büyük rakibi Battlefield'ın 'Battlefield 1' gibi efsane bir oyun ile gelmesinin ardından geri planda kalan Call of Duty, tekrar zirvenin sahibi olmayı hedefliyor. İkinci Dünya Savaşı temalı Call of Duty ise bunu başarabilir. Gelecek temalı olan ve gerek silahları, gerekse oyun tarzı ile bu temayı ciddi şekile yansıtan Infinite Warfare'in başarısızlığı ve Birinci Dünya Savaşı'nı konu alarak oyun severlerin gönlünü fethetmeyi başaran Battlefield 1'in ardından Call of Duty'in özüne dönerek 'Dünya Savaşı' temalı bir oyun ile karşımıza çıkacağı özellikle son birkaç aydır ciddi şekilde konuşulmaktaydı.

Call of Duty İkinci Dünya Savaşına geri dönüyor

Yeni oyundan bir görüntü

Şimdi ise internete sızdırılan görseller, bu söylentileri bir nevi doğruluyor. İnternete düşmesinin ardından kısa sürede yayılan konsept görsellerine göre Call of Duty, gerçekten de özüne dönüş yaparak bir Dünya Savaşı ile karşımıza çıkacak. O savaş ise, oyuna da adını verecek olan 2. Dünya Savaşı. İşte Call of Duty: WW II'ye ait olan, sızdırılmış görseller.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!