Çalışma hayatında Milli Seferberlik

Güncelleme Tarihi:

Çalışma hayatında Milli Seferberlik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2017 17:24

Çalışma hayatında Milli Seferberlik

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan 'Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı' kapsamında Erzurum'da düzenlenen ilk toplantı Vali Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapıldı.



Valilikte gerçekleşen toplantıya, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nizamettin Durmuş, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Recep Demir, KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü Veysel Vural, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim Fırat, Ticaret Borsası Başkanı Hakkı Hınıslıoğlu ve ilgili yetkililer katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Azizoğlu, amaçlarının istihdamın artırılarak işsizliğin azaltılması olduğunu belirtti. Öncelikli hedeflerinin işverenlerle çalışanları bir araya getirip bilgilendirmek olduğunu ifade eden Vali Azizoğlu şöyle konuştu:



"Program büyük bir istihdam teşvikini içeriyor. İlimizde de istihdamda milli seferberlik için gereken her türlü destek ve çalışma tüm sahalarda devam ediyor. Arkadaşlarımız, işverenlerimiz ve halkımızla bir araya gelerek teşvik programımızı daha iyi anlatabilmek adına görüşmeler yapıyor. İşverenlere projede vermiş olduğumuz önemli destekler var. Bu teşvik programı ile işverenlerimize şunu diyoruz, 2017 yılında çalıştırmaya başladığınız her işçinin, maaşı dışındaki vergi ve primleri siz değil, bu yıl süresince devlet karşılıyor. Bu da çok önemli bir destektir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!