Çalışkan en başarılı başkan

Güncelleme Tarihi:

Çalışkan en başarılı başkan
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2016 11:00

Çalışkan en başarılı başkan

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - KAŞ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan 'Yılın En Başarılı Genç Girişimci Oda Başkanı' seçildi. Çalışkan ödülünü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'den aldı.

KAŞ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çalışkan, Bursa'da yayınlanan Esnaf Haber Dergisi, Türkiye Esnaf Radyosu ve Türkiye Esnaf TV tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenen 2015- 2016 Türkiye Esnaf Oscarları Yarışması'nda 'Yılın En Başarılı Genç Girişimci Oda Başkanı' ödülüne layık görüldü. Türkiye genelinde yarışma için düzenlenen ankete 43 bin 679 katıldı. Bunlardan 8 bin 903'ü yarışma için oy kullandı. Oylardan 2 bin 892'sini alan Ali Çalışkan ödülün sahibi oldu. Çalışkan ödülünü düzenlenen törenle AESOB Başkanı Adlıhan Dere'den aldı.

Ali Çalışkan, "Bu ödül Kaş esnafının ve sanatkarlarının eseri. Yaptığımız başarılı çalışmaların ürünü. Bu ödül için önce Kaş esnafına ve bu ödüle beni layık gören Türkiye'deki esnaf ve sanatkar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Adlıhan Dere, "Antalya'nın en genç oda başkanı olarak Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanımızın aldığı ödül hepimizin göğsünü kabarttı. Arkadaşımızı kutluyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!