Çalışkan: "Damla bile oluşunca damlıyor"

Güncelleme Tarihi:

Çalışkan: Damla bile oluşunca damlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2012 12:52

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta İnegölspor'u 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alan Altay'ın teknik direktörü Beyhan Çalışkan, “Zamanla oyun olarak istediğimiz seviyeye de geleceğiz” dedi.

Çalışkan, yaptığı açıklamada, İzmir'de ilk resmi maçlarına çıktıklarını, hava şartlarının oyunlarını etkilediğini söyledi.

Rakipleri İnegölspor'un da takım oyununu sahaya çok iyi yansıttığını kaydeden Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maç genelde ortada geçti. Fakat futbolcularımız hava şartlarına rağmen birlik beraberlik içinde ve özverili mücadele etti. Müsabakayı kazandığımız için mutluyuz. Her müsabakayı ayrı değerlendiriyoruz. Sezona 20 yeni oyuncuyla başladık. Takım olmamız adına mücadele etmemiz ve maç kazanmamız gerekiyor. Futbolcularımız çok iyi savaşıyor. Zamanla oyun olarak da istediğimiz seviyeye geleceğiz. Özgüvenimiz arttıkça Büyük Altay'a yakışacak yerlere geleceğiz.”

Çalışkan, Ofspor maçının ardından İnegölspor karşılaşmasında da oyuna sonradan dahil olan ve takımın tek golünü kaydeden Abdulkadir Kuzey'in çok iyi çalıştığını belirterek, “Abdulkadir'in zamana ihtiyacı var. Damla bile oluşunca damlıyor. Bu süreci Abdulkadir de iyi geçirirse her zaman formaya sahip olur” diye konuştu.

Ligde ikinci haftayı da lider geçen Altaylı futbolcular, bugünü izinli geçirdikten sonra gelecek hafta deplasmanda oynayacakları Çamlıdere Şekerspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!