Çalışkan Arılar Derneği'nde yeni yönetim

Güncelleme Tarihi:

Çalışkan Arılar Derneğinde yeni yönetim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2018 10:03

Çalışkan Arılar Derneği'nde yeni yönetim

Haberin Devamı

 

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde faaliyet gösteren Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği'nin olağanüstü genel kurulu sonucu yeni yönetim kurulu oluşturuldu.

Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği'nin genel kurulu Kaş Belediyesi Kültürevi'nde yapıldı. Genel kurula derneğin 107 üyesinden 64'ü katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda, derneğin 2017 yılı faaliyet raporu ve mali bilançosu okunarak oybirliğiyle kabul edildi.

Dernek Başkanı Neriman Ünal, "Bazı yönetim kurulu arkadaşlarımız yılın yarısında yurt dışında oldukları için sürekli burada yaşayan arkadaşların dernek yönetiminde yer almasını istedi. Bu nedenle olağanüstü genel kurula gittik. Derneğimizin amacı kimsesiz, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve ailelere yardım etmektir. Onların sorunlarına, ihtiyaçlarına çözüm üretiyoruz. Kaşlı öğrencilerimize ulusal bayramlarda farklı etkinlikler ve yarışmalar düzenliyoruz. Çok önemli sorunlara çözüm üretiyoruz. Yeni seçilecek yönetim de bu çalışmaları daha etkin bir biçimde yapacaktır" dedi.

Konuşmanın ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimde derneğin yönetim kurulu üyeliklerine Neriman Ünal, Gwendoline Heather Gill, Christine Ann Williams, Ayşe Livesley, Filiz Ünal, Danielle Elisabeth, Aleide Varkabol, Susan Jennifer Wetwrmann, William Richard Gill, Mark Douglos Taylor, Lesley Elaine Weames ve Nazlı Germeyanoğlu seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine Mehmet Kocabaş, Paolo Guglielmi, Mustafa Ketenci, Mehmet Vedat Önal ve Elisabeth Esculano Yuken seçildi. Yönetim kurulu önümüzdeki günlerde bir araya gelerek derneğin yeni başkanını belirleyecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!