Çalışanlara iş güvenliği eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Çalışanlara iş güvenliği eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 15:55

Çalışanlara iş güvenliği eğitimi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün ağır ve tehlikeli iş kollarında çalışan personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verdi.

Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline iş güvenliği ve sağlığı eğitimi verildi. Seminerde işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmek, iş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gereken tedbirler ele alındı. İş yeri hekimi Hülya Gültekin ve iş güvenliği uzmanı Ayşe Cebi seminerde, personelin sağlıklı ve güvenli bir şekilde çalışabilmesi için uyması gereken kuralları anlattı. Çalışma ortamında insanların bilinçli ve dikkatli davranmalarıyla iş kazalarının önüne geçileceği vurgulandı.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde düzenlenen seminer hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Çalışanlarımızın güvenliğini her şeyin üstünde tutuyoruz. Bununla ilgili olarak personelimizi iş sağlığı ve güvenliği hususunda bilgilendiriyoruz" diye konuştu.  

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!