Çalışanlar arası turnuvada şampiyonlar belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Çalışanlar arası turnuvada şampiyonlar belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2015 15:52

Yıldız Holding’in 1000 çalışanının katılımıyla yapılan Yıldız Kupası Turnuvası’nın şampiyonları, Ülker Sports Arena’da yapılan final maçları sonrasında belli oldu.

Haberin Devamı

Yıldız Holding’in çalışanları arasındaki iletişimi ve motivasyonu artırmak için gerçekleştirdiği Yıldız Kupası Spor Turnuvası futbol, basketbol, bowling ve masa tenisi olmak üzere dört branşta yapıldı. Yıldız Holding’in Adana, Trabzon, Ankara, İzmir, Kocaeli, Tekirdağ, İstanbul bölgelerindeki 33 farklı şirketinden turnuvaya katılım gerçekleşti. Maç aralarında çeşitli oyunlar ile motive olan finalistler, şampiyonluklarını holding çalışanları ve aileleriyle kutladı.

Final karşılaşmalarının ardından futbolda Adapazarı Şeker Sakarya takımı kupayı kaldırırken, basketbolda Şok İzmir, bowlingde ise Horizon Amasya takımı şampiyonluğu kucakladı. Masa tenisinde kadınlarda Kübra Özkan, erkeklerde ise Can Muhammed Erdoğan şampiyon oldu. Birinciler kupalarını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’in elinden aldı. Kupa töreninde konuşan Ülker, “İşteki takım ruhumuzu, birlik ve beraberliğimizi spor sahalarına da taşıdığınızı görmek beni mutlu ediyor. Önümüzdeki dönemde spor dallarının çeşitlenmesini ve yurtdışındaki şirketlerimizdeki arkadaşlarımızın da katılmasını arzu ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!