Çalımbay yeni transferlere şans verdi

Güncelleme Tarihi:

Çalımbay yeni transferlere şans verdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2017 11:14

Çalımbay yeni transferlere şans verdi

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - ANTALYASPOR Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kupa maçı nedeniyle lige verilen arada oynadığı hazırlık maçında, yeni transferlere görev verdi.

Antalyaspor, lige verilen arayı değerlendirmek için Almanya Bölgesel Lig takımlarından Waldhof Mannheim ile oynadığı hazırlık maçında 3-0 mağlup oldu. Atilla V.Konuk Tesisleri'ndeki tribünlü sahada oynanan karşılaşmada teknik direktör Rıza Çalımbay, kalede Ozan, defansta Salih, Kenan, genç futbolcular Yusuf, Atakan, stoperde Yekta ile Makoun orta sahada yeni transferler Drole, Harun, Emre ve forvette de Mbilla'ya forma verdi. Maçta Waldhof Mannheim, Fink ve Seegert'in golleriyle 2-0 öne geçti.

EMRE GÜRAL'DAN GÜZEL HAREKET

Ceza sahasındaki bir pozisyonda, hakem Antalyaspor lehine penaltı kararı verdi. Waldhof Mannheim takımının futbolcuları ve kenar yönetiminin yoğun itirazları sonrası penaltı atışını kullanan Emre Güral, topu çok yavaş vurup kaleciye bıraktı. Waldhof Mannheim takımının kenar yönetimi ile taraftarları, Emre Güral'ın fair-play davranışını ayakta alkışladı. Waldhof Mannheim, 89. dakikada Alban Ramaj ile üstünlüğünü 3-0'a getirdi.

GENÇLR SAHADA

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci yarının ilerleyen dakikalarında Anıl Koç ile U21 Takımdan Oğuzhan Kolak, Muhammed Türkmen, Mustafa İnan ve Can Demir'i da oyuna aldı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!