Çakırözer ve Kurt, polislerle öğle yemeği yedi

Güncelleme Tarihi:

Çakırözer ve Kurt, polislerle öğle yemeği yedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2017 20:15

Çakırözer ve Kurt, polislerle öğle yemeği yedi

Haberin Devamı


ESKİŞEHİR,(DHA)-CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yıldıztepe Karakolu'nu ziyaret ederek emniyet mensupları ile bir araya geldi. Çakırözer, "Ülkemizin ve yurttaşlarımızın huzur ve güvenliği için vatanın her köşesinde olağanüstü fedakârlıklarla görev yapan polisimize minnettarız" dedi. 
CHP'li Çakırözer, Yıldıztepe Karakolu'nda İl Emniyet Müdür Yardımcıları Ertuğrul Bayar, Şükrü Karakuş, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutcu ve karakolda görevli polislerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Çakırözer'e Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile Tepebaşı Belediye Meclis üyesi Niyazi Çetin de eşlik etti. 
POLİSLERLE BİRLİKTE ÖĞLE YEMEĞİ
Çakırözer ve Kurt özverili hizmetleri için polis teşkilatına teşekkürlerini iletti, sıkıntı ve talepleri dinledi. Emniyet teşkilatının ülkenin huzur ve refahı için canla başla çalıştığını dile getiren Çakırözer "Emniyet teşkilatımızın özveriyle çalışan mensuplarına teşekkür etmek için buradayız. Bizler başımızı yastığa rahatça koyabiliyorsak emniyet polisimizin, askerimizin büyük özveri ve cesaret içinde memleket aşkı ile görevlerini yerine getirmeleri sayesindedir. Onların emekleri ve değerli hizmetlerine minnettarız" dedi.
EKONOMİK DURUMLARI İYİLEŞTİRİLMELİ 
Emniyet mensuplarının kahramanlıklarının tarihin altın sayfalarında yerlerini aldığını dile getirin Çakırözer, "Çok zor koşullar altında ülkenin dört bir yanında huzur ve güvenliğimizi sağlamak için hizmet veren polislerimiz ve tüm güvenlik güçlerimizin taleplerinin karşılanması birinci görevimiz. Onların sosyo-ekonomik durumunun iyileştirilmesi hepimizin ortak sorumluluğudur. Bizleri sıcak konukseverlikleriyle ağırlayan Yıldıztepe Polis Karakolumuzda görevli polislerimiz, Odunpazarı ilçe ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlükleri yetkililerimiz ve onların şahsında tüm emniyet mensuplarımıza cesur ve özverili hizmetleri için gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu.
--

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!