Çakırözer, İnönü’de Pazar Ve Esnafı Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Çakırözer, İnönü’de Pazar Ve Esnafı Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 11:37

ÇAKIRÖZER İN İNÖNÜ ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, İnönü ilçesinde kurulan pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek CHP’nin seçim programını anlattı.
Beraberindeki Tepebaşı İlçe Örgütü yöneticileri ile yaptığı esnaf ziyaretinde, bir kahvede vatandaşlarla sohbet eden Çakırözer, hemşehrilerinin tek tek ellerini sıkmak için yola çıktıklarını anlattı. Milletvekili Çakırözer, “Nereye gitsek, güzel dileklerle karşılaşıyoruz. Artık vatandaşımız da bu iktidardan bıkkın. CHP’nin kendilerine umut olduğunu görüyorlar. Biz tek başımıza iktidara talibiz ve kendimize güveniyoruz. Ancak halkımız başka bir çözüm yolu arar, olur da koalisyon isterse biz koalisyonu kurarak iktidarda CHP’nin ağırlığını da hissettireceğiz” dedi.
Pazarda hem pazarcılar hem de alışveriş eden vatandaşlar ile sohbet eden Çakırözer, vatandaşların CHP’nin ‘Önce Türkiye’ başlıklı bildirgesi hakkında görüşlerini sordu. Pazarcıların tezgahlarını ziyareti esnasında esnaflardan Ömer Yıldırım’ın ‘Artık CHP iktidarı istiyoruz’ sözlerine Çakırözer, “Merak etme Ömer amca, o günleri görmemiz yakındır” şeklinde karşılık verdi.
Pazarda her esnafın tezgahını tek tek ziyaret eden Çakırözer, bir esnafın buyur etmesi ile seyyar sofralarına da konuk oldu. Çakırözer daha sonra ilçenin polis karakolu ve Ziraat Odasını da ziyaret etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!