Cahil ama açık sözlü

Güncelleme Tarihi:

Cahil ama açık sözlü
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 1998 00:00

Haberin Devamı

Vanessa Paradis, yeni filminde babasının Alain Delon mu, yoksa Jean-Paul Belmondo mu olduğunu araştırıyor. Hiç kitap okumamış, TV haberlerini seyretmemiş. Fransızlar onun cahil ama harbi olduğunu düşünüyor.

Fransa'nın dünyaca ünlü Lolitası ‘‘bebek sesli’’ Vanessa Paradis, yeni filminde babasını arıyor. ‘‘1 chance sur 2’’ (İkisinden Biri) adlı filmde, Alain Delon ve Jean-Paul Belmondo ile kamera karşısına geçen ünlü yıldız, hangisinin gerçek babası olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Vanessa'ya sorarsanız, ‘‘İkisi de babam olabilirdi’’ diyor. Delon'un ‘‘akıllı, sakin ve sıcak’’, Belmondo'nun ise ‘‘neşeli’’ olduğunu düşünüyor. ‘‘İnsanların iki babaya sahip olması bile keyif verici. Hem de Belmondo ve Delon. Bir evlat daha ne ister’’ diye konuşuyor.

Fransızlar, Vanessa'nın kutsal bir günde doğduğunu düşünüyorlar. Henüz 14 yaşındayken ‘‘Joe le taxi’’ şarkısıyla gönüllere taht kuran seksi yıldızın sanat yaşamı, sürekli olarak yükselişte. Kendisi de bunun açıklamasını yapamıyor. Vanessa Paradis, ‘‘cahil’’ olduğunu saklamıyor ve film senaryolarından başka bir şey okumadığını açık açık söylüyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!